Ženy ze země vycházejícího slunce jsou už po staletí známé svojí bezchybnou pletí s alabastrovým tónem a jemným jasem, která působí mladistvě – bez ohledu na skutečný věk. Jejich tajemství je využívá speciální kosmetiky a to každý den, navíc v přesném pořadí kroků pro její aplikaci.

Mission je řada japonských výrobků ve dvou kolekcích inspirovaných nejnovějšími objevy vědy se silou známých vzácných složek. V řadě Mission Y, která je určena pro pleť 30+, jsou to fermentované kvasnice, bohaté na vitamíny, aminokyseliny, minerály a antioxidanty.

Mission Eclat je určena pro zralejší pleť 45+ a její vývoj byl insiprován výzkumem RNA molekul, které posilují bílkoviny podporující tvorbu kolagenu.

Klíčem k úspěchu je dodržování populárních kroků asijské krásy, krok za krokem ve správném pořadí, den za dnem.

  1. Čištění – Vyčistěte pleť speciální Čisticí pěnou.
  2. Hloubková hydratace – Použijte intenzivně hydratační emulzi, aby pleť měla dostatek živin ve všech svých vrstvách.
  3. Koncentrovaná výživa – Vyživující pleťové mléko v řadě Mission Y a Vyživující pleťové sérum v řadě Mission Eclat pro zralejší pleť znamenají pro pleť účinnou koncentraci všeho, co potřebuje.
  4. Ochranná vrstva – použijte Vyživující denní nebo noční krém z řady Mission Y, nebo ji dodejte pokročilou omlazující péči v podobě Denního a nočního pleťového krému Mission Eclat. Důležitou tečkou v řadě Mission Eclat je speciální Krém na oční okolí a rty.

avon.cz/missionrituals