Míša je na rodičovské dovolené a tak pro ni líčení ve stylu sympatické Adele bylo vítaným zpestřením.

Chcete to zkusit jako ona? Jako základní krok pod make-up patří lehký suchý olejíček, například z bylinek a chia semínek jako je Nutra Effects z řady Avon True, který nepůsobí mastně a využívá se hlavně k hydrataci.

Pro Adele je typická černá linka, takže jeden z produktů, které jsme na líčení použili, byla právě linka. A to ve fixu, protože s ní se nejjistěji klientkám pracuje," vysvětluje vizážista značky Avon Pavel Bauer. Dodává, že zpěvačka má vždycky precizně vystínovaná víčka, a tak pro napodobení jejího charakteristického vzhledu to udělejte také tak. „Vymodelujte spíše matnějším stínem, třeba z řady Luxe, pohyblivou část víčka. Postupujte směrem nahoru k obočí světlejším stínem, tak budou oči působit daleko větší."

Protože Adele nenosí velikost 10 jako řada jiných zpěvaček, je pro ni důležité konturování tváře, které opticky domodeluje tvar obličeje. „My jsme pro proměnu použili duo s konturovacím rozjasňovačem a tmavším stínem, kterým jsem vystínoval obličej pod lícní kostí," konstatuje Bauer z Avonu.

Na rty patří matnější nebo lesklejší verze hnědé nebo tělové rtěnky, záleží na tom, jak se cítíte lépe a jestli se chystáte na pískoviště nebo na koncert. Adele si umí užít obě dvě podoby, tak vy také!

Použité produkty:

Lehký pleťový olej 30 ml, Avon, 139 Kč

Paleta očních stínů Luxe, Avon, 8 g, 299 Kč

Tekuté oční linky Super Definition, Avon, 1 ml, 199 Kč

Konturovací Duo,Avon, 249 Kč