Výběr Valentýnské kytice

Pokud se už dlouho znáte, máte výhodu. Přesně víte, co má ráda a její srdcovka jí jistě potěší. A nebo naopak vyzkoušejte něco nového a neotřelého. Víte, jaké poselství jednotlivé květiny nesou?

Romantické růže

Jednoduše nejkrásnější vyznání lásky. Nenajdete lepší způsob, jak symbolicky vyjádřit vše, co ke své milé cítíte. Rudé podtrhnou význam vášně ve vztahu, růžové zdůrazní něžnost, bílé exkluzivitu vašeho vztahu, oranžové a nebo žluté radost, že je s Vámi právě ona!

Rozverné tulipány

Kouzelná symfonie barevných tulipánů rozehraje láskyplnou strunu v každé ženě. I když se Valentýn slaví ještě v únoru, tulipány evokují jarní svěžest, hravost a radost. Využijte toho a nechte tulipány říct své milé "mám Tě nesmírně rád”.

Voňavé lilie

Slastné aroma královských lilií romanticky naladí každou ženu. Nejen krása velkolepých květů, ale i jejich vůně naladí vaši slečnu, přítelkyni nebo ženu na příjemně strávený čas s Vámi! Skvělá volba pro romanticky naladěné dívky i dámy.

Šmrncovní germínky

Kulaté a pestrobarevné kvítky se postarají o skvělou náladu vaší polovičky a tím pádem i o Váš krásný Valentýn. Báječné a veselé germínky ocení zejména temperamentní a akční ženy milující dobrodružství.

Rozkošné flowerboxy

Chcete mít jistotu, že darované květiny vydrží dlouho čerstvé? Nebo k nim chcete přiložit nějaký dáreček typu parfém, případně laskominu ve stylu makronek? Naaranžujeme Vám neodolatelný dárkový flowerbox, na který Vaše milá nezapomene!

Květinová inspirace

Rádi byste měli konkrétnější představu, z jakých kytic můžete vybírat? Potřebujete vědět, jak vypadá kytice v reálu? Podívejte se na speciální kolekci valentýnských kytic, ze kterých si určitě vyberete - https://www.fleurop.cz/valentynske-kytice.

Pokud máte nějaké jiné květinové přání nebo se chcete při výběru poradit, zavolejte nám - 792 487 101.

Přejeme krásného Valentýna podle Vašich představ!