Jak se zrodily první nápady pro Vaše podnikání?

Náš začátek vypadal pro mnohé velmi amatérsky. Byla to chuť a mnoho nápadů, jak dělat věci lépe a hlavně jinak, než ostatní. Myslím, že to je chyba většiny neúspěšných podnikatelů – kopírovat již vymyšlené a běžně dostupné produkty. A přesto, že jsme s mou kamarádkou a nynější spolujednatelkou původně působily ve zcela jiném oboru, tolik nás naplňovala představa uskutečnění našich nápadů, že jsme je pomalu začaly realizovat. Pomalu, krůček po krůčku jsme se učily vše potřebné. Vidinou v té době nebyla ani velká funkční firma, ale zhmotnění našich nápadů a touha zjistit, jestli jsme se mýlily nebo naše výrobky opravdu někdo ocení. Tedy začátky byly dlouhé, velice pracné a mnohdy i kostrbaté. Ale velmi nás to bavilo i v době, kdy jsme zatím pouze investovaly peníze a náš čas a to bez záruky úspěchu. Úspěch se nedá uspěchat.

Naše první výrobky jsme začaly prodávat na inzertních webech a byl o ně zájem. Další měsíce jsme opět investovaly vše, co jsme vydělaly do rozvoje. Stále bylo co zdokonalovat a vyvíjet. Postupně jsme si zaregistrovaly značku a eshop na www.kukadloo.cz

Zákazníci si chválili naše „vychytávky", střihy i originální vzhled výrobků a začali nás doporučovat svým blízkým i do obchodů. Byl to nepopsatelný pocit radosti. Také to byl jasný signál, že jdeme správným směrem.

V současné době se považujeme za ryze českou designovou dílnu s výrobou outdoorového a sportovního oblečení. Vyrábíme nejen pro koncové zákazníky, ale spolupracujeme také s mnohými kamennými prodejnami, vyrábíme oblečení pro malé i velké sportovní kluby, navrhujeme oblečení pro firmy apod.

Jaké jsou Vaše TOP produkty?

Určitě mezi ně patří naše softshellové kalhoty. Jsou designově vyvážené, mají regulaci a náplet v pase, manžety a navíc nabízíme zúžené i rozšířené varianty. K nim samozřejmě i softshellové bundy.

https://www.kukadloo.cz/Softshellove-kalhoty-c8_0_1.htm

Jako další bychom zmínili bambusové funkční oblečení. Naše ceny jsou oproti konkurenci velmi příznivé.

I další výrobky Kukadloo.cz jsou ale oblíbené pro kvalitu materiálů a originalitu.

Co byste poradily ženám, které chtějí podnikat a bojí se do toho jít?

Řádně si prozkoumejte „terén", ve kterém chcete podnikat, abyste byly přesvědčené, že máte trhu co nabídnout. Ale pokud jste tvořivé, máte vlastní nápady a všímáte si nedostatků u budoucí konkurence, pak není na co čekat.

Najděte v sobě sílu dělat to, co vás baví.