Co o letošních Vánocích letí

Může se stát, že kolem vás proletí i Santa Claus, ale co byste si rozhodně neměli nechat upláchnout, jsou letošní vánoční trendy. Vlastnoručně vyrobené dekorace z přírodních materiálů jsou zásah do černého. Vyrobte si například vánoční věnec, který zhotovíte z kulatého dřevěného podkladu, přidejte svíčky, drobné vánoční baňky či větvičky z vánočního stromu a rázem vykouzlíte dokonalou dekoraci na stůl. Inspirujte se v naší kategorii: https://favi.cz/produkty/kategorie/vanocni-vence.

Ideální barevné rozpoložení

Barvám letos vévodí zlatá, ideálně v kombinaci s bílou. Když sladíte výzdobu na vánočním stromě, adventním věnci nebo i na slavnostní tabuli, budete za dokonalou hostitelku a aranžérku. Na vánočním stole rozhodně nesmí chybět ani vkusné prostírání či příbor převázaný zajímavou stuhou. Doprostřed stolu položte adventní věnec, zapalte svíčky, do jejichž blízkosti uložíte skleničky na víno a uvidíte, jak se váš stůl nádherné rozzáří.

Na největším vyhledávači FAVI.cz, jsme pro vás našli například tuto porcelánovou kolekci Golden Star, která vyniká jednoduchostí a jemností, zkrátka nadčasovým designem, který využijete nejen na vánočním stole, ale i při jakékoli slavnostní příležitosti.

Pokud preferujete minimalistický styl, rozjasněte svůj dům pouze jednoduchou výzdobou. Volte opět přírodní dekorace, a hlavně se snažte nic nepřeplácat. Oblíbeným doplňkem minimalistického interiéru jsou například kožešiny, zateplují místnost vizuálně, ale můžete se do nich i zachumlat v chladných zimních dnech.

Ujistěte se, že máte připraveno dostatek textilních doplňků, aby se každý mohl spokojeně zahřát a užívat si společného večerního programu, třeba při tradičních pohádkách.

To nejkrásnější vánoční osvětlení

Když padá hvězda, říká se, že si člověk může něco přát a ono se mu to splní. Tak co se obklopit hvězdami a mít nekonečně mnoho přání? Osvětlení ve tvaru hvězdy je ideální dekorací pro váš stůl, vánoční strom nebo jimi můžete rozzářit okna domovů. Do takového rozhodně Ježíšek nezabloudí a nadělí pod stromeček dost dárků pro celou rodinu.

Přání na konec

Čas adventu je ten nejkouzelnější okamžik, kdy jsou na sebe lidé vlídní, dávají si dárky, a hlavně existují pospolu. Proto i my vám přejeme ty nejkouzelnější Vánoce, plné pohody u rodinného (pomyslného) krbu.