S jakým oblečením nosit kovbojské boty?

Kovbojské boty pro ženy se skvěle hodí ke kalhotám se zúženou nohavicí. Díky praktickému zúžení totiž vyniknou vyšší boty v celé své kráse. Elegantně budou kovbojské boty vypadat i v kombinaci s legíny. Vsaďte na ty kožené nebo denimové. Ženy a dívky pak mohou kovbojské boty nosit i do tzv. boho outfitu. Obléci k nim můžete volné halenky s volánky či s třásněmi. Slušet vám budou i v kombinaci s tričky s rafinovanými průstřihy. Vyšší kovbojské boty pro ženy pak zapadnou i do outfitu se šaty. Velmi elegantně budou působit s těmi riflovými v klasických modrých odstínech. Modrá si s hnědou skvěle rozumí. Dámy pak mohou nosit kovbojské boty i s trendy plisovanou či trapézovou sukní. K vyšším kovbojským kozačkám můžete vybírat i kratší střih sukně. Kovbojské boty pro ženy seženeme v jednobarevném i ve vícebarevném provedení. Stylové kousky najdete i u prodejce CCC. Jednobarevné modely kovbojek mají tu výhodu, že je můžete sladit i s oblečením se vzory a s motivy.

Jaké módní doplňky zvolit ke kovbojským botám?

Kovbojské boty by měly perfektně ladit i s dalšími módními doplňky. A to nejen barvou, ale také strukturou. Jak říká staré známé módní pravidlo, hladké patří k hladkému a strukturované zase k strukturovanému. Tím se váš outfit vkusně sjednotí a bude působit elegantně. Vhodné je i to, aby byly všechny módní doplňky vyrobené ze stejného materiálu. Ke kovbojským botám můžete sladit např. kožený řemínek od vašich hodinek. Nabízí se i dámská kabelka nebo pásek. Módní doplňky můžete nakupovat i s kovbojskou obuví např. na e-shopu CCC. Zaměříme-li se na barevné provedení, budou v letošní sezóně in zejména přírodní odstíny. Ty si s kovbojskými botami výborně rozumí. Krémové, oříškové i karamelové kousky tak budou dobrou volbou.

Jak vybrat velikost kovbojské obuvi pro ženy a jak o boty pečovat?

Aby byl náš outfit opravdu dokonalý, musí nám kovbojské boty sedět tzv. na míru. Chodidlo by nemělo v botách plavat, prsty u nohou by však neměly být ani utlačovány. Pokud nakupujete rády na e-shopech, musíte se řídit délkou stélky vašeho chodidla. Nejdříve si vezměte jinou botu, která vám dobře padne. Vyjměte z ní vnitřní vložku a změřte ji pečlivě od špičky k patě. Na pomoc si vezměte krejčovský metr. Výsledný údaj pak nezapomeňte porovnat s velikostní tabulkou zvoleného výrobce. Různé světové značky mají totiž nuance v číslování. Správným měřením a porovnáváním se snáze vyhnete nežádoucím reklamacím. A co víc, kovbojky vám budou náramně slušet. O kovbojské boty musí ženy správně pečovat. Na semišové kousky zvolte speciální čistící gumu. Broušená kůže totiž nesnáší vlhkost. K mání jsou i kousky v imitaci kůže v hladkém provedení. Určitě se vám bude hodit také impregnace, ochranný krém v neutrální barvě nebo čistící pěna, pasta a gel. Kovbojské boty i doplňky lze sehnat např. v prodejnách CCC. Zde si přijde na své každá milovnice módy.