Ať už hledáte inspiraci na líčení na silvestrovskou párty, na pracovní večírek nebo na Štědrý den, vsaďte na tři prvky: vlahá pleť, smyslný parfém a zvýrazněné rty a oči. Dopřejte si nová líčidla se snadným stylem nanášení i užitečné vychytávky. Vsadíme se, že se vám osvědčí a budete si po celý následující rok říkat: „Jak jen jsem mohla žít bez báze pod řasenku a make-upu se sérem!“

Začněte přípravou pleti, na kterou patří vláčný hydratační gel nebo gel-krém, záleží na typu pleti. Pod něj ještě použijte Zkrášlující a omlazující pleťové sérum s Protinolem™, Avon, 550 Kč, který se stane vašim oblíbeným parťákem. Skvělým produktem, který vám usnadní cenných pár vteřin, nejen díky dvojité funkci, ale i tomu, jak perfektně se nanáší, je Rozjasňující make-up s hydratačním sérem a SPF 30, Avon, 249 Kč. Patří k nejoblíbenějším novinkám a dokud ho nevyzkoušíte, nepochopíte, jak jste mohli bez něj existovat.

Protože u slavnostního líčení záleží na každém detailu, využijte Podkladová bázi pod řasenku, Avon, 239 Kč. Na ní naneste několik vrstev ultra černé a skvěle prodlužující mascary, nám se osvědčila Řasenka Unlimited Drama, Avon, 249 Kč. Jak napovídá sám její název, vytvoříte s ní dramatický pohled očí. Nezapomeňte oči dokreslit za pomoci oční linky – s tekutou se dobře pracuje i začátečnicím. Zkuste třeba Tekuté oční linky Power Stay, Avon, 229 Kč. Oční klenby definují celý výraz obličeje, a tak nezapomeňte použít barvu na obočí. Pokud chcete dodat klenbám trochu zvláštnosti, což se hodí právě na poslední noc v roce, bude vašim parťákem Barva na obočí Power Stay, Avon, 299 Kč.

Na rty se hodí lesk nebo rtěnka (například Tekutá rtěnka Power Stay, Avon, 249 Kč – na výběr je z celé řady odstínů, které vydrží na rtech po celou noc) a na závěr už jen lehký dotek krémové tvářenky jako Krémová tvářenka, Avon, 329 Kč.

Pokud váháte, jakou vůni nasadit, máme pro vás hned dva typy. Vůně Imari, Avon, 499 Kč je cypřišově-květinová. Nejprve ucítíte bergamot a aldehydy, mezi hlavní složky se řadí galbanum, jasmín, vanilka, v srdci vůně se rozehraje kosatec, jasmín a růže a ve spodních tónech dub, ambra a vanilka.

Oproti tomu vůně Far Away Beyond, Avon, 800 Kč vás uctí smyslnými kouřovými tóny vanilky, přidá se k ní jemný akord exotického jasmínu a šťavnatá hruška. Ale hlavně – jde o první opravdový parfém od Avonu s vysokou koncentrací vonných složek. A ten si musíte dopřát!

Použité produkty:

  • Řasenka Unlimited Drama, Avon, 249 Kč
  • Tužka na obočí, Avon, 139 Kč
  • Barva na obočí Power Stay, Avon, 299 Kč
  • Vůně Imari, Avon, 499 Kč
  • Krémová tvářenka, Avon, 329 Kč
  • Tekuté oční linky Power Stay, Avon, 229 Kč
  • Podkladová báze pod řasenku, Avon, 239 Kč
  • Tekutá rtěnka Power Stay, Avon, 249 Kč
  • Rozjasňující make-up s hydratačním sérem a SPF 30, Avon, 249 Kč
  • Zkrášlující a omlazující pleťové sérum s Protinolem™, Avon, 550 Kč
  • Vůně Far Away Beyond, Avon, 800 Kč