Ideální k regeneraci suché pokožky je kosmetika s kakaovým máslem. Kakaové máslo je známé pro své regenerační, hydratační a vyživující vlastnosti a v nabídce najdete produkty pro tělo, pleť i vlasy. https://www.ziajaprotebe.cz/kakaove-maslo/

Péči o pokožku začněte každý den s pleťovým krémem, který účinně regeneruje, vyživuje a zklidňuje podráždění. Pokračovat můžete péčí o tělo – sprchové krémové mýdlo bude o vaši pokožku jemně pečovat již během mytí, zajistí správnou hydrataci a navíc zanechá příjemnou sladkou vůní.

Po koupeli použijte lehké tělové mléko nebo hutnější a výživnější máslo. Vaše pokožka bude jemná, pružná a skvěle hydratovaná. Tělové mléko s praktickou pumpičkou najdete v drogeriích dm a Teta.

Pokud máte po dovolené vysušené vlasy bez lesku, použijte vyhlazující šampon pro suché a poškozené vlasy. Šampon zabraňuje vysušování, dodává jemný lesk a navrací zdravý vzhled. A aby péče o vlasy byla účinná a kompletní, nezapomeňte na používání kondicionéru nebo masky.

A na závěr doporučujeme také skvělý krém na ruce, který budete chtít mít neustále u sebe! Zbaví vás nepříjemného pocitu suchých a drsných rukou a zajistí jemnost a regeneraci.

Veronika Rubinová, produktová manažerka Ziaja

www.ziajaprotebe.cz