Úspěšné (rozuměj zdravé a trvalé) hubnutí je možné pouze v případě, že tělu dodáme vyvážený příjem potravy. Ve výživové poradně NATURHOUSE se jedná o program, kde se klienti naučí kompletně přehodnotit dosavadní stravování. Nejsložitější na tom je pochopit, proč, co a jak správně dělat. Dodržovat jídelníček už je hračka. K redukci hmotnosti se využívají také exkluzivní bylinné produkty.

NATURHOUSE se za dobu svého působení stal silnou značkou. V Čechách je všech 93 poboček již dobře známých. Pomohly mnohým lidem bojujícím nejen s nadváhou, ale i s jinými problémy.

Unikátní proměny klientů NATURHOUSE

Nikola (33 let): - 30 kg

Nikola je šikovná mladá žena na mateřské dovolené, která se rozhodla být šik a získat takovou váhu, aby byla spokojená sama se sebou. NATURHOUSE začala navštěvovat na doporučení svých kamarádek. Největším překvapením pro ni bylo, že se stravovala pravidelně, netrpěla pocitem hladu, a přitom se jí dařilo hubnout. Nikola se stravovala podle speciálního jídelníčku, vyřadila sladkosti, tučné jídlo a sladké nápoje. Dnes se cítí skvěle – je o 30 kilogramů lehčí a oblečení velikosti XL vyměnila za S!

Andrea (37 let): - 19 kg

Paní Andrea je máma dvou dětí, která se rozhodla zhubnout a být se sebou spokojená. Andrea je ovšem hluchoněmá. I s tímto hendikepem do toho šla. Andrea se musela spolehnout pouze na papír a tužku a na to, aby správně pochopila, jak má své stravování upravit. Využily se současně také mnohé jídelníčky a recepty, kde stačí jen postupovat podle návodu. Za půl roku má téměř 20 kg dole, moc jí to sluší a ohromně prokoukla.

Jiří (50 let): - 50 kg

Pan Jiří je sympatický a usměvavý řidič autobusu. Pobočku NATURHOUSE navštívil hlavně proto, že jeho váha velmi výrazně narostla. Zadýchával se, obtížně se mu chodilo a hůř se cítil i za volantem. Navíc vše komplikovaly zdravotní obtíže jako cukrovka a vysoký tlak. Lékaři mu dali doporučení ohledně dávkování porcí jídel a samotné stravování řešil právě v NATURHOUSE. Tam mu vyšli vstříc a jídelníčky a recepty upravovali vždy s přihlédnutím k doporučením lékařů. Jirka si nadělil skvělý dárek ke svým 50. narozeninám – 50 kg dolů!

Zvládnete to také

Věříme, že tento článek a proměny budou motivací i pro vás. Nenechte se odradit, pokud se vám nedaří zbavit se přebytečných kilogramů, ať už těch po dětech, z minulosti či covidové pandemie. Neváhejte se obrátit na pobočku NATURHOUSE ve vašem městě a domluvit si návštěvu.