Nalíčil ji vizážista Pavel Bauer, který pod make-up použil nový Avon Magix. „Je to nová hydratační báze,jakýsi primer, který se používá pod make-up, aby dlouho seděl. Díky tomuto kroku celý look vydrží mnohem déle. Pleť je navíc příjemně hydratovaná," vysvětluje odborník na make-up z Avonu.

Dále použil krémové multilíčidlo Cushion Cloud s pěnovým aplikátorem, které se dá použít na rty či tváře. „Po nalíčení zaschne, takže vytvoří jen lehký obláček, nádech barvy," doporučuje Bauer, který právě tímto krokem dodal Terezii (29 let, konzultantka ve výzkumné agentuře) svěží nádech do tváří.

Oční stíny použil Pavel z novější řady Quatro, jde o kombinaci měděno-temněfialového stínu, která přesto není příliš tvrdá, takže se dá použít i pro jemnější tipy. Můžete však s nimi vytvořit také dramatický kouřový efekt.

Na rty jsme naopak použili velmi výraznou barvu, červenou až temně vínovou. Klidně si barvy smíchejte, podle tónu pleti, abyste dosáhli odstínu, který vám bude nejvíce slušet. My je také namíchali," prozrazuje jednoduchý, ale přesto velmi efektivní trik vizážista. Vzhled Dakoty (jen o rok starší než je protagonistka proměny Tereza) tak dostal příjemnou „višňovou" tečku.

Použité produkty:

Hydratační podkladová báze Magix, Avon, 199 Kč

Krémový barva na rty a tváře – 10 ml, Avon 199 Kč

Oční stíny Quatro, Avon, 229 Kč

Rtěnka Creme Legend, Avon, 229 Kč