Ivu, PR a project manažerku Asten Hotels, nalíčil vizážista Pavel Bauer ve stylu herečky Meg Ryan. Ten začal tím, že na pleť použil esenci, která má zajímavou, gelovo-olejovou konzistenci, navíc obsahuje jemné třpytivé částečky. „Tím jsme zajistili příjemné rozjasnění. I když aplikujete na esenci make-up, pořád působí pleť svěže i přes něj,“ vysvětlil odborník s tím, že esence je novinkou od značky Avon. Celá tvář působí svěže a mladistvě. Stačí esenci lehce „vťupkat“ do pleti. Na léto to chce zkrátka vláhu!

Přelom května a června už je takový rozjasněný, proto by i celý look ve stylu Meg Ryan měl být odlehčený, projasněný, aby se k sezoně hodil,“ vysvětlil Pavel Bauer, čeho chtěl zároveň při hvězdné proměně dosáhnout a proč to s make-upem nepřeháněl.

Na řasence vizážista nešetřil – aplikujte i vy několik vrstev, pakliže chcete docílit hvězdného vzhledu. Použijte tu extra zahušťující a prodlužující zároveň. "Řasenka z řady Mark vytváří dojem umělých řas," vysvětluje Pavel Bauer a dodává, že jde o limitovanou edici ve stylovém obale, tak si ji nenechte utéct.

Na rty vyzkoušejte novinku, rtěnku se sérem, která dodá rtům vše potřebné – barvu, hydrataci i lesk. Navíc je v luxusním zlatém balení, aby vypadala hvězdně i ve vaší kabelce, nejen na rtech. Zamilujete si ji pro její multifunkčnost. Rtěnka z řady Luxe je v mnoha barevných odstínech, Bauer použil Revitalizing Rouge. Inovativní rtěnka s pečujícím sérem zvláční rty na dlouhé hodiny i po odlíčení. Pak už stačí jen skvělý parfém, abyste se cítila jako hvězda.

Vůně pro ni - Today Tomorrow Always - evokuje dobré řasy, které byly, jsou, a budou už napořád. Parfém nese květinově-ovocnou stopu, ucítíte z něj růžový grapefruit, okvětní lístky jasmínu a mošus. Moderní a romantické zároveň!

Použité produkty:

Rtěnka Luxe s pečujícím sérem, odstín Revitalizing Rouge, Avon, 339 Kč

Rozjasňující pleťová esence s konopným olejem, 30 ml, Avon, 449 Kč

Mark, řasenka Big False, limitovaná edice, Avon, 239 Kč

TTA This Love For Her EDP, 50 ml, Avon, 800 Kč