Líčení podle Carrie, kterou ztvárnila Sarah Jessica Parker není problém, vidí teď už i sympatická marketingová manažerka Lucie, která přišla do naší Hvězdné inspirace s tím, že je zvědavá, koho ji nakonec „přiřkneme" k proměně. A Carrie se k ní skvěle hodila i kvůli tomu, že se Lucie věnuje soukromě i výběru stylovému šatníku – jako „kámoška na nákupy". A k tomu se look hrdinky, která má líčení v malíčku, hodí.

Zdroj: Youtube

Pro Carrie jsou typické výrazné oči," říká vizážista. „Takže jeden z kroků byla tužka na oči, kterou jsem oči orámoval, lehce rozetřel doztracena, abych vytvořil smokey efekt." Oči jsou pak sexy a dominantní.

Pavel Bauer dodal, že si máme při líčení ve stylu Carrie všimnout toho, že používá hlavně světlé lesky na rty nebo rtěnky. „Růžová a tělová barva bodují."

Na líčení byla použita konturovací paletka obsahující dva korektory a dva pudry, kterou se dá skvěle vykonturovat obličej. „Carrie je módní ikona, takže je třeba být v líčení důslednější," vysvětluje Pavel Bauer, vizážista Avonu, který Lucii proměňoval.

Na závěr už se Lucie jen navoněla vůní Her Story, která připomíná, že každá žena má svůj vlastní příběh a sen, za kterým kráčí.

Použité produkty

Herstory EDP, Avon, 649 Kč

Tužka na oči, Avon, 139 Kč

Rtěnka Perfectly Matte Herstory, Avon, 199 Kč

Paletka na konturování, Avon, 399 Kč