Ve třetím pokračování se představí všechny hlavní postavy filmu od ústřední dvo­jice Terezy Ramba a Kryštofa Hádka. „Na film se už moc těším. Vzhledem k tomu, že já jsem v době natáčení už měla v břiše Slunce před cílovou rovinkou, doufám, že i film přinese divákům trochu toho slunce do pošmourných březnových dnů. Film jsem zatím neviděla, mám tušení, že realita, smutek, krásno a opravdovost v něm posadí 3Bobule minimálně na stejnou příčku, jako byly první Bobule, ne-li výš. My jsme pro to udělali maxi­mum," svěřila se Tereza Ramba.

Filmem provází hlas Václava Postráneckého, který se podílel na předcho­zích dvou „dílech" Bobulí, ale natáče­ní třetího už se bohužel nedožil. Film je mu tak alespoň věnován. Hlavní postavy komedie se po jedenácti letech od 2Bobulí posunuly, dospě­ly, mají trochu jiné starosti a také radosti. Podstatnou roli ve filmu opět hraje nádherná krajina kolem Pála­vy a právě probíhající vinobraní.

Film vznikal na jižní Moravě a v Praze a představí se v něm také herci Miroslav Táborský, Braňo Deák, Michal Isteník, Marián Roden, Radim Novák, nově ale také například Lumíra Přichystalová, Tomáš Měcháček, Karel Roden a v dětských rolích diváci uvidí Šimona Klacla, Annu Krejčířovou a Prokopa Zacha.

Zdroj: Youtube