Kdy jindy, než první jarní den? Film o hledání toho pravého má v kinech premiéru hned se začátkem jara, kdy je hledání partnera hlavním tématem pro celou přírodu. LOVEní vstupuje do kin 21. března.

Ester Geislerová je žena mnoha talentů, vystudovala výtvarnou akademii, nedávno instalovala svoji výstavu a její projekt Ester a Josefína o rozchodových hláškách je jednou ze senzací českého Instagramu. Hrála i v mnoha filmech, LOVEní je přesto její první opravdu hlavní rolí. S režisérem Karlem Janákem se potkali při natáčení slavné komedie Snowboarďáci.

Docela mě překvapilo, jak se Karel s jistotou orientuje i ve vnitřních ženských pohnutkách, v takových těch ne vždy čitelných," říká ke spolupráci s Janákem Ester Geislerová. „K tomu umí udělat na place příjemnou atmosféru a má cit pro komedii."

Ester byla pro LOVEní a pro romantickou komedii skvělá volba. Její komika je často jemná, založená na nadhledu a jemné ironii. Umí být opravdová, upřímně nešťastná i hodně sexy. Pro roli Elišky je v tomhle úplně ideální," vrací komplimenty herečce Karel Janák.

O FILMU

Eliška má svatbu, čeká na svůj velký dívčí moment, ale rajské veliké „ano" nakonec nezazní. Ženich totiž v rozhodující chvíli vezme roha a přímo od oltáře uteče. Zdrcená nevěsta má naštěstí kamarádku, která přesně ví, co dělat. Její recept je jasný, Eliška potřeba novou známost a především přísun sexu. Ona sama si milostný život užívá plnými doušky, a proto hned založí Elišce profil na osvědčené seznamce. Začíná LOVEní, odhodlaný a mnohdy zábavný lov na lásku. Eliška se vrhá do randění naslepo, aby mezi řadou katastrofických schůzek a sérií trapasů zkusila najít nový vztah. Láska ovšem nejsou její jediné starosti. Eliška se taky musí rychle přestěhovat a jedinou možností je bydlet společně s nevlastním bratrem. Podivínem, který na střeše chová včely a který ji u sebe doma za žádnou cenu nechce.

Svérázného nevlastního bratra hraje Jakub Prachař, ženicha, co utekl, hraje Martin Písařík, živelnou kamarádku ztvární slovenská komička Evelyn Kramerová. V dalších rolích se představí Veronika Žilková, Ondřej Malý, Jaroslav Plesl, Jana Švandová nebo Romana Goščíková.

Zdroj: Youtube