Možná i vy znáte ten pocit beznaděje, když si vyzkoušíte několikery džíny a stejně vám žádné nesednou. Najít totiž takové, které perfektně padnou, je celkem tvrdý oříšek. Vyznáte se mezi jednotlivými typy džínů? Ať už máte ráda jakýkoliv model, obchod House vám přináší všechny oblíbené střihy ve všemožných barevných variantách.

Skinny džíny

Skinny džíny jsou též známé jako cigaretové džíny. Charakteristické jsou svým typickým zúžením, díky kterému obepínají nohy od stehna ke kotníku. Nejčastěji bývají vyrobeny ze strečového denimu, a tak je můžete snadno svlékat a oblékat. Často jsou přiléhavé jako legíny a řadí se mezi nejoblíbenější model džín vůbec.

Džíny s vysokým pasem

Dalšími hojně nošenými džíny jsou ty s vysokým pasem. Oblíbené jsou především z toho důvodu, že velice rafinovaně opticky prodlouží vaše nohy a podtrhnou váš štíhlý pas. Skvěle také poukáží na ženské křivky, a tak se v nich budete cítit skutečně smyslně.

Mom džíny

Pokud nejsou skinny džíny nic pro vás, skvělým řešením by mohly být mom džíny. Ty tolik neobepínají nohy, a tak se v nich jistě budete cítit velmi komfortně. Navíc takové džíny vypadají skvěle v kombinaci s elegantními i sportovními fashion kousky. Ať už ovšem hledáte jakékoliv dámské džíny - internetový obchod House Brand si jich pro vás připravil vskutku mnoho, aby se mezi nimi vybrala každá žena.

Bokové džíny

Velký comeback zažívají poslední dobou bokové džíny, které jsou známé spíše pod lidovým názvem bokovky. Ty se nosily již před mnoha lety a poslední sezony je možné je opět vídat čím dál častěji. Stále totiž existují ženy, které nedají na bokovky dopustit.

Džíny do zvonu

A pokud je řeč o módních trendech, které se na scénu vrátily po delší odmlce, rozhodně nesmíme vynechat ani džíny do zvonu, pomocí kterých lze vytvořit naprosto jedinečné outfity. Dámských džínů do zvonu https://www.housebrand.com/cz/cz/zena/obleceni/dziny naleznete v obchodě House nespočet. Nic vám tak nebrání, abyste jim zkusila dát alespoň jednou šanci. Uvidíte, že si je zamilujete.