Sportovní vybavení i spodní prádlo

Měkké dárky – hrůza dětí, radost dospělých. Hledáte dárek pro kamarádku nebo ségru, která pořád mluví o tom, že už by „měla začít něco dělat“? Pomozte jí nastartovat sportovní nadšení třeba pěkným balíčkem se sportovními legínami. Pokud znáte dobře velikost obdarované, radost může udělat také sportovní podprsenka.

Chlapa můžete zase obdarovat klasikou – třeba boxerkami, které rozhodně žádného muže nezklamou.

Klidná dovolená v nejkrásnějších krajích ČR

Co darovat dovolenou v pronajaté chatě na Šumavě? Pokud k tomu přihodíte také hlídání dětí, darujete nejen super zážitek, ale také tak potřebný klid a odpočinek od každodenního shonu a starostí.

Chata (nejen) na Šumavě nebo v horách je naprosto skvělý relax a čas, který si může každý naplnit přesně podle svých představ – ať už výlety nebo prostě jen klidem u krbu s oblíbenou knížkou…

Opravdu funkční doplňky pro zdraví

Zvlášť senioři si často pod stromečkem přejí najít vitamíny a další výživové doplňky. Ty tradiční mají však často nevalnou kvalitu a v lepším případě působí jako placebo.

Lipozomální vitamíny s rakytníkovým extraktem dovedou skvěle podpořit imunitu a dodat tělu potřebné látky, a k tomu se navíc prodávají ve skutečně elegantním balení.

I pod stromečkem může zahřát trocha erotického napětí

Chcete si tu nadílku trošku okořenit? Sáhněte po bohaté nabídce erotických pomůcek. Vybírat můžete třeba z hraček pro páry, které si užijete společně klidně ještě na Štědrý večer, ale vhodné jsou také například Venušiny kuličky, které jsou příjemné i praktické současně – slouží totiž jako skvělá pomůcka pro posílení pánevního dna.

Pokud se přece jen trošku stydíte, nezapomeňte k hračce nadělit ještě lahev kvalitního šumivého vína, které v malém množství hezky ukousne z rozpaků vašich i vašeho partnera či partnerky. A samozřejmě i samostatně se jedná o naprosto ideální dárek, který potěší nejen na Vánoce a Silvestra.

Ať už však Ježíšek letos nadělí cokoliv, nejdůležitější je užít si Vánoce i advent v pohodě. Proto si dopřejte hlavně klid a pohodu, protože dárky rozhodně nejsou vším.