Dárky mají také různou povahu a musíme je vybírat nejen svýma očima, ale také podle toho, komu jsou určeny. Při pořízení takového dárku si musíme dopředu rozmyslet, co bude nejvhodnější a z čeho bude mít oslavenec radost. Asi nejjednodušší je výběr dárků pro děti, kdy si dopředu ani moc plánovat nemusíme. Také dárek pro ženu se vybírá poměrně snadno, protože my ženy jsme více spjaty se stylem, módou a vůbec máme rády jakýkoliv dárek. Určitě potěšíme svou přítelkyni, sestru nebo maminku krásnou kabelkou, módním šátkem nebo jen tabulkou lahodné čokolády. Co se týká mužů, tak zde je to trošku jinak a pro mnohé to může být i dost tvrdý oříšek.

Co takhle box s páčidlem

Muži jsou odjakživa praktičtí tvorové a mnozí se spokojí s obyčejnými dárky, které ale postrádají šmrnc. A upřímně řečeno, mnohdy i nám ženám takový výběr vhodného dárku dá pořádně zabrat. Ale jsme přece jen o trošku lepší při vybírání dárků, a tak si najdeme řešení. E-shop Manboxeo.cz přichází na trh s vynikajícím nápadem, kdy dárek pro muže má podobu dokonalé dřevěné bedýnky, která je originálně potištěna nějakým vzkazem, číslem, které udává věk, nebo také fotografií, kde jsme společně strávili líbánky, samozřejmě v případě, že se jedná o manžela, nebo to může být jen fotografie příjemně strávených chvil s rodinou. Dárková bedna Manboxeo tak bude netradičním dárkem nejen v případě narozenin, ale hodí se i pod stromeček jako originální dárek pro muže k Vánocům.

Bedna pro muže?

Ano! Zní to poněkud netradičně nebo spíš divně, ale taková bedna pro muže nebo možná box pro muže může mít ve svých útrobách uchovány nejrůznější prémiové delikatesy a laskominy z celého světa, takže si přijdou na své všichni gurmáni a milovníci dobrého pití. Že vám tyto bedny něco připomínají? Ano, v určitém směru mohou nápadně připomínat všem dobře známé dárkové koše, ale liší se od nich právě originálním balením a možností rozbalování. Dárkové koše jsou možná stálicí mezi dárky všeobecně, ale jsou až příliš obyčejné a nudné. Originalitu jim dodává jen velká mašle, která mnohdy překrývá to, co je zabaleno uvnitř. Průhledný celofán tak umožňuje nahlédnout přímo do koše a když si člověk představí, že si samotné prodavačky dají opravdu velkou práci nad tím, vše dát dohromady a zabalit, není na nich opravdu nic zvláštního ani originálního. Bedna pro muže od Manboxeo.cz tak proniká na trh a pomalu, ale jistě vytlačuje obyčejné dárkové koše.

Originalita a netradičnost

Při výběru takového dárku si pak jistě dáváme záležet, aby dárek byl podle našich představ. Bedny pro muže mají v sobě ukryty nejrůznější delikatesy a kvalitní pití z celého světa, takže si jistě vybere každý. Pro gurmány je určena bedýnka, která obsahuje jedinečné výrobky poctivých českých výrobců, některé jsou prokládané zeleninou a tak třeba křepelka podle paní nadlesní nebo paštika z divočáka provoněná divokým kořením a jalovcem či delikátní a pikantní salám Čorízo s vysokým podílem masa může udělat z obyčejného dne doslova gurmánský zážitek. Bedna s páčidlem Manboxeo je totiž také originální a netradiční dárek nejen díky svému balení v dřevěné bedýnce, ale především díky malému páčidlu, které je součástí balení, a oslavenec si tak musí bednu vypáčit, aby zjistil, co to vlastně dostal. Díky preciznímu zpracování a pevnému zatlučení ho čeká opravdové páčení, po kterém si dárek jistě zaslouží.

Dárek pro každého

Box s páčidlem je tedy určen všem, kdo milují překvapení a originalitu. Ukrývá v sobě nejen již zmíněné delikatesy, ale také kvalitní pití, třeba venezuelský nebo kubánský rum, moravské víno či francouzský koňak, ale také brazilskou či etiopskou kávu, prémiové delikatesy na grilování, pivní speciály, kvalitní potravinové doplňky a proteinové tyčinky pro fitkaře, ale také vysoce kvalitní autokosmetiku v případě, že nechceme darovat "jedlé" dárky. Máme tak skvělý netradiční dárek pro manžela, milence, tatínka, dědečka, bratra, ale také pro šéfa.