Díky tomu je tváří české společnosti Alensa, on-line prodejcem dioptrických i slunečních brýlí a kontaktních čoček. Společně s fotografem Petrem Kozlíkem nafotila sérii šik fotografií, které podtrhly její ženskost, a zároveň nechaly vyniknout designovým obroučkám značky Crullé.

Dana Morávková je jedna z českých hereček, která si zamilovala stylové dioptrické brýle. „První mě na lidech zaujmou oči. Ono se říká, že oko je do duše okno. Můžete se smát od ucha k uchu, ale oči prozradí pravdu. Právě proto, oči ráda zvýrazním stylovými dioptrickými brýlemi,“ říká Dana Morávková a dodává: „Moje jednoznačně nejoblíbenější jsou kočičí brýle neboli cat-eye. Sedí mi, dobře se v nich cítím a moc ráda je vidím i na jiných ženách.“ Čas od času můžete herečku vidět i bez brýlí, to je tím, že na sport nebo na hraní v dobových filmech je vymění za kontaktní čočky.

Někdo má dioptrické brýle doma jedny, někdo dvacetery a někdo ty obroučky ani nespočítá, stejně jako Dana Morávková. „Ze spolupráce s Alensou mám opravdu velkou radost, protože i pro mě jako člověka, který na brýlích trochu ujíždí, jsem měla možnost si vybrat z velkého množství krásných obrouček. Mám jich doma nespočet. Brýle jsou pro mě takový módní doplněk a mám je ráda. Také mi bylo hodně sympatické, že si brýle můžete vybrat doma díky virtuálnímu zrcadlu. S výběrem vám poradí člen rodiny, nebo prostě někdo, kdo to s vámi myslí dobře, a chce, aby vám to slušelo. Navíc nejde o nic nedostupného, protože tyto brýle nestojí obrovský obnos peněz a dovolit si je může každý, tedy třeba i moji fanoušci, jejichž zpětná vazba je pro mě důležitá,“ komentuje svoji lásku k brýlím Morávková.

Nechte se i vy inspirovat výběrem dioptrických brýlí značky Crullé, podle herečky Dany Morávkové a získejte 50% slevu na komplexní dioptrické brýle (obroučky + skla) na Alensa.cz