Proč vám nesmí chybět v šatníku džínová bunda?

Tento typ dámské bundy je dodáván v mnoha různých barvách, ale nejlepší a naprosto nestárnoucí klasikou je džínová bunda v typicky modrém provedení. A právě ona by měla být ve vašem šatníku nejdůležitějším modelem bundy. Proč? Jakmile si ji jednou obléknete, budete ji chtít nosit na jaře a na podzim pořád, navíc se vám bude hodit v chladném letním večeru či dni, například při posezení u ohně s přáteli. Džínová bunda dodává mladistvý vzhled, skvěle se hodí ke kalhotám i k šatům jednoduchým, upnutým i vzdušným s volánky. Džínové bundy můžete koupit podobně jako džíny trhané a s oděrkami. Ty dodají vašim stylizacím šmrnc. Pořídit si můžete delší typy bederních bund a dokonce i džínové kabáty a také krátké riflové bundy do pasu nebo modely odhalující břicho. Nejpraktičtější bundou bude ta ladící s vaší řadou kalhot. Džínové bundy se často nosí otevřené, ale je důležité se ujistit, že je můžete také zapnout.

Jaké jsou další typy dámských bund, které musíte mít?

Další bunda, která by ve vašem šatníku neměla chybět, je klasická černá kožená motorkářská bunda. Skvěle se hodí k letním večerním outfitům na párty, ale i ke každodennímu nošení, například k džínám, sukním, minišatům. Můžete pod ní nosit šaty s výrazným vzorem, například květinovým, nebo v intenzivní barvě s černou kůží - kombinace červených šatů s bundou ramones je módní klasikou. Za přechodovou bundu můžete považovat motorkářskou bundu - na jaře nebo na podzim si pod ni stačí obléknout teplý svetr nebo rolák. Bunda Ramones je typ bundy, která bude také fenomenálně vypadat v sadě s látkovými kalhotami, například si oblečte joggery, bílou košili a na nohy nazujte tenisky. Můžete s ní vytvářet smíšené, kontrastní styly, je to perfektní prvek oblečení pro hraní s módou. Nezapomeňte, že kožená motorkářská bunda je k dispozici nejen v černé barvě, ale zvolit můžete i hnědou nebo červenou. Další bundy najdete na answear.cz.

Proč jsou nejžádanější parky?

Bunda, která by měla rozhodně být ve vašem šatníku, je parka. Zakoupit ji můžete ve variantě jarní i podzimní, ale často se využívá jako přechodová bunda. Pořiďte si například parku od Tommy Hilfiger. Parka je často se syntetickou či prachovou náplní, je proto příjemně teplá. Můžete si vybrat model s kapucí či umělou kožešinou a nezbytné jsou i dvě velké kapsy nebo zapínání na knoflíky. Oblečení tohoto typu se hodí téměř ke každému stylu, ale někdy je obtížné ji kombinovat s jinými oděvy. Za klasiku je považován model v khaki odstínu, ale zvolit můžete i černou, fialovou nebo modrou parku. Lze ji kombinovat jak s klasickými džínami, tak s elegantnějšími kalhotami. Podobně je při výběru obuvi velká volnost, kdy k ní lze nosit sportovní obuv ve stylu streetwear, typické zimní turistické boty, ale také stylové kozačky či kotníkové boty.