#competition|50|kafe#

Rozhodnutí o tom, jaké přípravky si s sebou vezmeme do sprchy, nám můžou ulehčit různá testování produktů. Jedno takové proběhlo v květnu a červnu na Kafe.cz a zúčastnilo se ho 52 čtenářek, které doslova na vlastní kůži vyzkoušely řadu sprchových gelů Palmolive Clay.

Jak to dopadlo? Co na Palmolive Clay čtenářky viděly? A hlavně co cítily?

Palmolive Clay jsou sprchové gely s přírodními složkami. Obsahují jíl používaný již po staletí kvůli svým blahodárným účinkům. Je 100% přírodní, sušený na slunci a díky minerálům, které obsahuje, pokožku nejen čistí, ale také ji zjemňuje, omlazuje a jeho peelingové vlastnosti zajistí jemné odstranění odumřelých buněk. Výsledkem je zdravá, hydratovaná a krásná pokožka.

To potvrdila i čtenářka Petra a ocenila i vlastnosti právě přírodního jílu:

Tento sprchový gel je jedním z nejlepších, který jsem kdy měla. Sprcha s ním je skutečný zážitek, kousky jílu příjemně masírují tělo, gel příjemně voní, dokonale myje, pokožka je čistá, voňavá, žářivá. Budu ho používat pravidelně a moc ráda. Nyní na léto je naprosto ideální.

V řadě Palmolive Clay mají zákazníci na výběr mezi bylinkovou variantou s eukalyptem, květinovou s růží a spíše neutrální unisexovou vůní s obsahem Aloe Vera. O ten se tak můžete podělit i s partnerem.

Líbí se mi jeho jemná a univerzální vůně, sprchový gel si ode mě půjčoval i můj přítel.” (čtenářka Kristina)

Jiné čtenářky ocenily hlavně to, že pomáha jejich problematické pokožce, a to i té velmi suché nebo s atopickým ekzémem.

Po otevření sem se trochu lekla té zelené barvy, ale po prvním použití, byla pokožka krásně hydratovaná a jemná na dotek.Trpím na velmi suchou kůži a musím se neustále mazat , ale po osprchování s tímto sprchovým gelem již nemám žádný problém. S žádným jiným sprchovým gelem sem toto nezažila.” (čtenářka Martina)

Sedl si i s mou atopickou kůží, které zdaleka ne vše vyhovuje. Za mě je příjemnou novinkou a pomocníkem při letních vedrech.” (čtenářka Kristina)

52 testujících Palmolive Clay udělilo 4,6 hvězdiček z celkových pěti a 92 % by produkt doporučilo i ostatním. A to už je určitě ušetřené rozhodování, jaký sprchový gel si přibalit do kufru na dovolenou. Protože jak napsala čtenářka Romana:

Za mne jednoznačně nejlepší sprcháč, jaký jsem kdy vyzkoušela. Tak jemnou pleť jsem nikdy neměla.