Prohřejte se během adventu a Vánoc dřevitými, kořeněnými a pryskyřičnými vonnými mixy. Slavnostní náladu vám doma pomohou vytvořit vůně vanilky, pomeranče, skořice, hřebíčku či kardamomu. A také nové parfémy, které se třeba objeví pod stromečkem… Pomůžeme vám vytipovat vonné šperky pro ženy i muže – báječné k flirtování, tanci, relaxaci i vyhlížení nového jara a léta.

Marc Jacobs Daisy Ever So Fresh: Vůně plná ženských zbraní

Blýskněte se na zimním večírku sladkostí pomerančového květu a elegancí kašmírového dřeva z parfémované vody Marc Jacobs Daisy Ever So Fresh, uvedené roku 2022. Energické tropické ovoce v jejím složení a flakonek obsypaný květy vám zároveň ukrátí čekání na další prosluněnou dovolenou. Luxusní, povzbuzující vůně Daisy Ever So Fresh je skvělým vánočním dárkem pro partnerku, dceru, sestru či kamarádku.

Calvin Klein Defy: Aromatický podpis současného rebela

Rok 2022 přinesl i parfémový hit pro odvážného muže dneška: toaletní vodu Calvin Klein Defy v modrém designu oslavujícím džínovou módu. Hvězdou mužné toaletní vody je drsný, zemitý vetiverový olej z etických zdrojů, s nímž smyslně kontrastují noty pryskyřičné ambry. Defy se nepochybně zařazuje k dalším žádaným pánským parfémům značky Calvin Klein – Man, Eternity nebo Euphoria.

Roberto Cavalli: Osvědčená značka italského módního návrháře

Při sepisování vánočního seznamu můžete prozkoumat i léty prověřené vůně. Každou dámu potěší do zlata oděná parfémovaná voda Roberto Cavalli Pour Femme, která je dokonalým vyjádřením ženskosti, smyslnosti a extravagance. Pikantnost jí dodává růžový pepř, tonka a vanilka. Nebo se nechte svést o rok mladší vůní parfémované vody Roberto Cavalli Nero Assoluto s aromaty vzácné orchideje, vanilky či ebenového dřeva.

HUGO BOSS: Uznávaná, charismatická německá značka

Pánové se budou cítit vždy silně a neodolatelně s parfémy značky HUGO BOSS, která má v módním světě velmi pevnou pozici. Muži i ženami milovanou klasikou je univerzální pánská toaletní voda HUGO BOSS Boss Bottled, svádějící tóny vanilky, skořice, jablka a santalu. Zejména o Vánocích jdou na dračku i dárkové kazety, v nichž toaletní vodu Boss Bottled doplňuje sprchový gel či deodorant. Novější, doslova návykovou vůní do chladnějšího počasí je parfémovaná voda HUGO BOSS Boss The Scent Absolute. V srdci nabízí maninku – exotický plod připomínající marakuju a rum.

A nyní, když už máte vybráno, uvařte si kávu nebo grog a prožívejte naplno dlouhé zimní večery s jejich nespočtem vůní.