Jak najít ten nejlepší dárek?

Vybrat vánoční dárek pro muže tak, aby nezůstal ležet na dně skříně, není vůbec snadné. O to více, pokud vám na obdarovaném speciální záleží. Základem dokonalé volby je poznat ho tak, jak ho nezná nikdo jiný. Pokud chcete zaručený tip, pokuste se "číst mezi řádky". Stačí, když po návratu z posilovny vzpomene, že se mu trhá sportovní taška nebo si povzdechne, že by potřeboval nové světlo na kolo. Jen se tedy pozorně zaposlouchejte.

Pro sportovně založené

Každý aktivní sportovec ocení nové sportovní oblečení nebo potřeby. Vybírejte podle sportu, kterému se věnuje. Potřebuje nové tepláky, mikinu, tričko, nepromokavou bundu nebo termo prádlo? Jistě také využije ponožky z prodyšných materiálů, které dobře odvádějí pot. Pokud však budete pro něj vybírat sportovní potřeby, nekupujte je jako překvapení. Každý sportovec má přece jen své specifické požadavky. I dárek, o kterém bude předem vědět, se však počítá, pokud jej vyberete spolu.

Pro motorkáře

Každý muž, který rád jezdí na motorce, ocení kvalitní motorkářskou bundu, kalhoty, rukavice, boty či přilbu. Při nákupu vsaďte na kvalitu, která vydrží. Zkontrolujte zapínací mechanizmy a možnost uzavírání větracích otvorů. Pro chladné počasí můžete vybrat i vyhřívané moto oblečení.

Náš tip:

Náš tip: Vše pro cyklistiku, bruslení, fitness, běh a mnoho dalších zimních i letních sportů najdete na jednom místě v obchodě Insportline. Nakoupíte v něm i potřeby a oblečení pro motorkáře. A pokud při nákupu využijete Insportline slevový kupón, ještě i ušetříte.

Komu fandí?

Většina mužů patří k oddaným sportovním fanouškům. Patří mezi ně i ten, pro kterého hledáte dárek pod stromeček? Potom ho na Vánoce můžete překvapit svetrem či šálou v barvách jeho oblíbeného sportovního klubu. A nezapomeňte si k nejbližšímu zápasu k němu přisednout a dívat ho spolu s ním.

Náš tip: Miluje váš partner hudbu? Nebo ji dokonce tvoří? Tak pak určitě navštivte eshop Kytary.cz. Pokud navíc použijete Kytary cz slevový kupón, určitě i ušetříte.

Vyberte hodinky

Hodinky i přes používání mnoha moderních technologií neztrácejí na popularitě. Proto pokud hledáte něco výjimečného, určitě budou pro vás tou správnou volbou. Váš výběr podřiďte stylu oblékání obdarovaného. Pro věčného elegána s kravatou zvolte luxusní hodinky. Pro muže, který tráví hodně času v přírodě nebo sportováním, zvolte zase sportovní model. Nebo má rád technologické novinky? V tom případě budou tou nejlepší volbou smart hodinky.

Oblečení na každý den i do práce

Několik nových kousků do šatníku potěší i muže, který nedbá o nejnovější módní trendy. Pokud k tomu nemá rád nakupování, jeho radost bude dvojnásobná. Vaším dárkem mu přece ušetříte nekonečné hledání v obchodech. Na nákupy oblečení vám stačí jen znát jeho vkus a velikost. Pro dokonalost nového outfitu nezapomeňte ani na módní doplňky.