Ještě na studiích jsem onemocněla závažnou hormonální chorobou, hrozila mi náročná operace bez garance úspěchu a následné komplikace včetně neplodnosti. Rozhodla jsem se zkusit to jinak než doživotně užívat hormonální léky, riskovat zmíněnou operaci a smířit se s tím, že nikdy nebudu mít děti. Po měsících intenzivního hledání informací, jsem našla pomoc v Mexiku, kde jsem se na jedné specializované klinice naučila, že vyvážená strava, průběžná detoxikace, kladný vztah k tělu a duševní rovnováha, jsou tou správnou cestou ke zdraví,” vzpomíná Alica Szabó na období, které ovlivnilo nejen její lékařskou dráhu, ale i osobní život.

Dnes je šťastnou maminkou a jako lékařka funkční medicíny pomáhá klientům řešit zdravotní potíže převážně hormonálního charakteru, včetně problémů s početím.

Přírodní produkty by měly být prvním pomocníkem na cestě za miminkem

Životní přístup a lékařská praxe přivedli Alici Szabó ke spolupráci se slovenskou společností Aliver Nutraceutics, která svými doplňky stravy pomáhá tisícům klientů na jejich cestě ke zdraví a k vytouženému rodičovství.

Společně vyvinuli receptury pro některé stěžejní produkty, jež společnost Aliver Nutraceutics vyrábí. Výběr jednotlivých složek se řídí poznatky vědeckého výzkumu a léty ověřenou tradicí v používání bylin z celého světa.

Všechny mají společného jmenovatele – jsou přírodní, používají suroviny v prémiové kvalitě a s vysokou koncentrací účinných látek.

Jejich přínos se nezrcadlí pouze ve spokojených recenzích novopečených rodičů, ale dosahují ocenění i na mezinárodním poli – lubrikační gel na podporu početí “Fertility Gel Intense” získal na podzim 2021 v Londýně hlavní cenu v kategorii přírodních produktů pro ženy: The Janey Loves 2021 Platinum Awards.

Oceněný gel je vytvořen kombinací výtažků léčivých rostlin a dalších přírodních ingrediencí.

Napodobuje složení vaginálního hlenu v období ovulace a zároveň zlepšuje životnost a pohyblivost spermií.

Snahu o početí můžete podpořit správným stravováním, duševní pohodou, bylinkami, vhodnými vitamíny a minerály. K nejúčinnějším patří komplexní přípravky Pinkertil pro ženy a Bluefertil pro muže. Stimulují rovnováhu a správnou funkci reprodukčních orgánů, pomůžou vylepšit fyzickou i psychickou kondici a imunitu.

Poselství pro budoucí rodiče: „První krok na cestě k vašemu vytouženému dítěti by měl být přírodní a přirozený.“