Kolekce Brums vítá novou jarní sezónu elegantními outfity, které zaručují pečlivý výběr kvalitních tkanin a dokonalé řemeslné zpracování, což bylo vždy přidanou hodnotou značky Brums.

Kolekce pro malé slečny od 3 let jsou navrženy v barevných řadách, které odpovídají účelu jejich použití: klasické a nadčasové barevné kombinace, jako je bílá a modrá, jsou doplněny kombinací pop barev, které se harmonicky prolínají a vytvářejí trendy vzhled.

Rafinovaný a elegantní styl je podstatou dívčí společenské linie, která nabízí široký výběr neodolatelných kousků. Hlavními protagonisty jsou šaty s rafinovanou texturou; použité materiály od saténu po organzu, od krajky sangallo po tyl zdobený malými aplikovanými motýly.

Pro chlapce se Brums zaměřuje na klasické oděvy s kultovními vzory, jako jsou proužky, kostky a vzor princ z Walesu, doplněné jasně oranžovými tóny. Mezi doplňky stojí za povšimnutí plochá čepice, která dotváří outfit v dokonalém preppy stylu.

V módních liniích se především projevuje typická možnost kombinace jednotlivých kusů. Můžete se zúčastnit zvláštní příležitosti nebo strávit odpoledne v parku s malou obměnou při výběru oblečení a doplňků a jste vždy dokonale in.

Střídmé barvy a vzory se zde střídají s hravými vzory vichy a jasnými barvami, použité materiály jsou lehké, ale odolné, především popelin, bavlna, mušelín a džínovina, v paletě barev, která kombinuje zářivě žlutou s modrou a bílou.

Sportovní řada je navržena v mnoha barvách. Lakovaná červená, tmavě modrá a žlutá se objevují na oblečení ve sportovním stylu. Jasný odkaz na 90. léta, charakterizovaný obraznou grafikou a zároveň použitím japonských znaků, které jsou inspirovány příštími olympijskými hrami Tokio 2020.

V tomto tématu se dokonale propojuje minulost a budoucnost.

I pro nejmenší je kolekce rozdělena do barevných témat: základní řada věnovaná každodennímu oblečení je především bílá, modrá a trochu žluté. Pro pestrost kombinuje různé vzory, a tak proužky lemují veselé puntíky, doplněné výběrem detailů jako jsou stuhy, aplikace a celoplošná loga.

Nejsportovnější téma pro chlapce se vyznačuje módními náměty inspirovanými dospělým světem; dominují zde barvy červené s šedou melange a odstíny modré barvy, obohacené o různé detaily.

Použitý hravý vzor oblečení pro dívky splňuje nároky na moderní styl; jednoduché, ale zároveň rafinované barvy jsou dokonale sladěny.

Kolekce Spring Summer Nursery je doplněna bavlněným trikotovým programem, který je navržen v bílé, modré a růžové a zpracován s vytříbeným vkusem a moderním stylem. Šaty, tílka a oblečení jsou sladěné i s lehkou přikrývkou, ponožkami a klobouky.

Zdroj: Youtube

O společnosti Preca Brummel

Společnost Preca Brummel založil Giovanni Prevosti v roce 1951 jako malou textilní společnost. Firma je stále rodinným podnikem, který se díky značkám Brums a MEK stal během několika let lídrem v oblasti dětského oblečení na italském trhu.

V současné době má společnost po celém světě 200 brandových obchodů a dodává do 800 obchodů s více značkami, především se zaměřením na italský a ruský trh a Střední východ.

Preca Brummel dosáhla v roce 2018 obratu 50 milionů EUR a jejím strategickým cílem je dosáhnout během následujících pěti let 70 milionů.

Nadšení, pečlivost, odhodlání a láska k rodině jsou hodnoty, které vždy charakterizovaly značky této skupiny, které vynikají vysokou kvalitou textilií a řemeslným zpracováním každé položky na vysoké úrovni, a vytvářejí kolekce, které jsou zaměřeny na pohodlí a stylovost dětského oblečení a naplňují všechny dětské potřeby.

www.brums-praha.cz