Brums je značka, která se zrodila a těší se velké oblibě v Itálii. Přímo v centru módy Miláně navrhuje a realizuje výrobu tohoto kvalitního oblečení již od roku 1951. Velký důraz je kladen na materiály a zpracování. Najdete u nás módní oblečení pro všechny příležitosti od sportu přes školu až po společenské události. A vždy budou vaše děti vypadat stylově, a zároveň se cítit pohodlně.

Značka Brums je v posledních letech doplňována tzv. street módou označenou jako MeK (Modern easy kids) pro teenagery. Opět precizní vypracování, kvalitní materiály a velmi moderní design, při zachování komfortního pocitu a pohodlí.

Oblečení je navrhováno v tzv. tématech, kdy je dodržena variabilní možnost kombinování produktů a vytváření nových outfitů. Malé kolekce jsou zárukou neotřelosti a výjimečnosti a jsou navrženy včetně stylových módních doplňků jako jsou kravaty, motýlky, klobouky, pásky, kabelky apod. Každá sezóna má speciální nosné téma, letošní zima je inspirována 80. léty včetně lesklých materiálů, plyšových bund i doplňků a velmi praktickým reversible stylem, kdy z jedné bundy máte hned dva outfity.

Tuto módní značku prostě vaše děti musí mít, aby vhodně reprezentovaly váš životní styl.

Brums je zárukou kvality a originality. Vybírat si můžete z pohodlí domova na našem e-shopu www.brums-praha.cz.