Vyhledávačů pronájmů lodí je na internetu nespočet, ale jen hrstka projektů dosahuje kvalit systému Boataround. Potvrzuje to fakt, že ho aktivně využívají zákazníci z 36 zemí. Důvodem však není pouze obsáhlá databáze s více než jedenácti tisíci jachtami ve více než šesti stech destinacích, ale také prvotřídní zákaznický servis a garance nejnižší ceny pronájmu.

Proč a pro koho Boataround vznikl?

Zakladatelé Boataround.com, duo Pavel Pribiš a Jana Escher, mají jasnou vizi. Vybudovat a rozvíjet obrovskou databázi prověřených lodí, která při hledání pomůže začátečníkům i ostříleným mořeplavcům. Zúročili své zkušenosti nasbírané při práci v Booking.com a jakožto aktivní jachtaři vytvořili přehledný portál s výhodnými podmínkami. Dosáhli cíle a zpřístupnili nezapomenutelné zážitky na moři každému, kdo po nich ve skrytu duše touží.

Proč si pronajmout loď právě přes Boataround?

Žádné vymyšlené nabídky, ale skutečné informace

Zásadní rozdíl mezi Boataround a drtivou většinou ostatních portálů s nabídkami rezervací lodí spočívá ve vlastní databázi ověřených nabídek. Tým Boataround osobně navštěvuje lodi a ujišťuje se o tom, že jsou kvalitní a odpovídají popisu majitelů. Pro vás to znamená, že se při výběru plavidla nespálíte a opravdu dostanete to, co si zaplatíte. Navíc si loď předem důkladně prohlédnete v rámci virtuální prohlídky.

Perfektní zákaznická podpora

Zakladatelé portálu Boataround.com chtěli pronájem jachty zpřístupnit každému. Tedy i plavbou nepolíbeným cestovatelům, kteří chtějí zažít skvělou dovolenou bez zbytečných komplikací. A právě proto nepodceňují význam kvalitní zákaznické podpory. Ta je pro klienty dostupná non-stop a komunikuje ve více než dvanácti jazycích. Pokud se vám během plavby něco nečekaně přihodí, nebudete na to sami. Bezkonkurenční zákaznická podpora je bezesporu jedním z hlavních důvodů, proč si Boataround udržujte vynikající hodnocení v uživatelských recenzích.

Naprosto flexibilní pronájem

Rádi byste na lodi strávili jen pár dní nebo naopak déle než kolik umožňuje klasický pronájem od pátku do soboty? I v tomto směru jde Boataround proti proudu. Oproti jiným rezervačním systémům vychází vstříc zákazníkům, kteří si chtějí loď pronajmout mimo tradiční termíny. Stejně flexibilní jsou i možnosti úhrady – mnoho nativních platebních systémů a více než deset měn uspokojí každého.

Plaťte za pronájem méně než jinde

Uživatelské rozhraní rezervačního portálu Boataround.com bylo navrženo s ohledem na přímočaré a rychlí vyhledávání. Stačí pár kliknutí a správná loď je na světě. S výběrem vám pomůžou reálné uživatelské recenze přímo v profilech jednotlivých pravidel z prominentního portálu Trustpilot. Hodit se vám budou také informace o počasí a tipech na zajímavá místa v průběhu plavby.

Ty nejlepší věci často nejsou na první pohled vidět a platí to i v případě systému Boataround.com. Jedinečný algoritmus nepřetržitě zpracovává neuvěřitelné množství dat a servíruje uživatelům nejnižší možné ceny lodí. A pokud přeci jen u konkurence najdete levnější nabídku, provozovatelé vám cenu automaticky dorovnají. Vaší budoucí nejlepší dovolené na moři už nebrání vůbec nic!