MosquitNo produkty jsou vyrobeny v nejvyšší kvalitě a staly se velmi populárními po celém světě. Pomohou Vám užít si letní aktivity šťastně a v bezpečí. Zvláště v této době chceme být v bezpečí i při našich outdoorových aktivitách.

Slunné dny se vrací a jaro nám opět klepe na dveře. Znovu se budeme vracet do bazénů, koupališť, na zahrádky nebo do lesů a na procházky. Stejně jako každý rok se i letos bude během léta objevovat nepříjemný hmyz a jiná havěť.
Letní a cestovní sezóna má být plná odpočinku, a ne probdělých nocí či nepříjemného svědění. Proto pro Vás máme skvělé tipy v boji proti hmyzu. Výrobky MosquitNo skvěle odpuzují hmyz, především komáry, a to díky citronele, přírodnímu odpuzovači, který Vás spolehlivě ochrání a zároveň úžasně voní.

Zapomeňte na škodlivé repelenty, které obsahují toxickou látku DEET a vydejte se na cesty společně s MosquitNo. Produkty jsou 100 % bez DEET a nenajdete v nich žádné škodlivé látky. MosquitNo lze využít i při outdoorových či vodních aktivitách.

V sortimentu naleznete například módní náramky pro děti a dospělé v deseti barvách, cestovní balení, samolepky pro děti, dekorativní květinu a mnoho dalších zajímavých produktů. Výrobky mají odlišnou účinnost, některé vydrží 72 hodin a jiné dokonce až 8 týdnů. Zda Vám stačí 72hodinová ochrana na víkend, který můžete trávit s rodinou v přírodě nebo zda potřebujete dlouhodobější ochranu na celé léto či prázdniny, to posoudíte Vy a dle preferencí si můžete vybrat produkty, které se Vám nejvíce hodí.

MosquitNo můžete sehnat na mnoha místech po celé České republice, Slovensku, ale i v celé Evropě. V nabídce jej mají lékárny, sportovní obchody, obchody pro camping, obchody se smíšeným zbožím, ale také i online e-shopy.

Dlouhodobé výzkumy a studie dokazují, že zákazníci, kteří koupili produkt značky MosquitNo jsou velice spokojení s účinností produktů a rádi se znovu vrací. Zkuste MosquitNo i Vy!

Více informací o produktech MosquitNo a zajímavých produktových balíčcích naleznete na www.beautybox.cz.