Audioshow, sitcom, dokumentární seriál, bestsellery i klasika v poutavém provedení. Nabídka audioknih se stále rozrůstá. Vy si ale nemusíte lámat hlavu s tím, která z nich pod stromečkem nejvíce potěší vaši rodinu či přátele. Pokud jim totiž pořídíte členství v Audioteka Klubu, věnujete jim neomezený poslech spousty audioknižních skvostů.

V klubovém katalogu jich aktuálně najdete tisícovku a další stále přibývají. Jsou mezi nimi i tituly v superprodukčním zpracování, které je kromě špičkových hereckých výkonů založeno na originálních audio efektech. Ty dělají z poslechu jedinečný zážitek. Díky aplikaci Audioteka pro Android neb iOS lze audioknihy přehrát v online i offline režimu. Měsíční předplatné Audioteka Klubu stojí 199 Kč a skýtá řadu benefitů. Sami se o nich můžete přesvědčit ve 14denním členství na zkoušku zdarma.

A jaké jsou naše zimní tipy?

Jiří Havelka: Agent

Netradiční dokumentární audioseriál tvoří třiadvacet dílů, z nichž každý odpovídá jednomu z posledních dní Alexandra Litviněnka. Příběh mapuje dění od momentu, kdy bývalý ruský agent a nekompromisní kritik Putina vstoupil do lobby hotelu Millenium, po okamžik, kdy podlehl otravě radioaktivním poloniem. V precizně vystavěném scénáři se prolíná rekonstrukce událostí, jak je zažil sám Litviněnko a jeho blízcí, i jak jsou zaznamenány ve výpovědích svědků a v soudních záznamech. V hlavních rolích excelují Jaroslav Plesl, Klára Melíšková, Ivan Trojan a Martin Myšička.

Hans Ch. Andersen: Sněhová královna

Příběh o síle přátelství a kouzlu lásky není třeba představovat. Zajímavé však je, že Audioteka při jeho zpracování vychází z nekrácené verze, která u nás v dobách socialismu neměla své místo. Sněhová královna je audioknižní premiérou Ivy Janžurové, která se zhostila role vypravěčky. Ústřední postavy promlouvají hlasy Jana Ciny (Kay), Anny Fialové (Gerda) a Kateřiny Winterové (Sněhová královna). Dokonalý zvuk a efekty vás rychle vtáhnou do děje.

Více tipů i informací najdete na www.audioteka.cz.