Třpytivé věci v létě vůbec nevypadají lacině, slunce přirozeně odráží světlo,“ říká zpěvačka, která dodává, že se sice v létě tolik nelíčí, protože se paprsky už se postaraly o správnou barvu obličeje. „Ale třpytivá zdravíčka miluji.“

Pokud chcete jít stejnou cestou jako Dara, musíte (a budete) zářit! Letním trendem jsou rtěnky transformer, které můžete použít samostatně, nebo s jinou klasickou rtěnkou, která pak bude vypadat nepopsatelně jinak. Zkuste třeba rtěnku Epic Lip Transformer od značky Avon, vybrat si můžete mezi třemi efekty: pro holografický efekt, třpytky nebo zlatý lesk. Ty vykouzlí i z toho nejobyčejnějšího odstínu rtěnky takový, který si zaslouží nespočet lajků na Instagramu. Zkuste přidat hastagy #holographiclipgloss nebo #hololips.


Rtěnka Epic Lip Transformer, 36 g, 199 Kč

Slušivě netradiční kombinace

Na trendy letní líčení vyzrajte i podle beautyblogerek, které s oblibou ukazují svým fanouškům, jak může styl vypadat: pracují s třpytivým efektem jen na spodním rtu, zatímco ten horní nechávají matný. Třeba k sytě růžové dají lesklou zlatou, kterou pak prokombinují i se šperky, což vypadá nevýslovně přitažlivě.

Na zářivý efekt nedejte dopustit ani na nehtech. Stejně jako Dara: „Ani si nepamatuju, kdy jsem neměla nalakované nehty. To je pro mne skutečný must have celoročně, ale během léta se nabízí prostor k experimentování a zkoušet různé barvy!


Lak na nehty s gelovým efektem, 10 ml, 159 Kč

Abyste ušetřili čas, který strávíte u manikérky nebo pedikérky (v létě je přece tolik příležitostí bavit se jinak!), využijte hybridní gelovou manikúru v pohodlí domova i bez UV lampy. Laky jsou bezpečné a odstraňují se klasicky odlakovačem, například Mark Gel Shine, vybrat si můžete z více než 30 odstínů. Obzvlášť stylové jsou ty s chromovým efektem, inspirujte se na instagramu pod hastagem #chromeffect nebo #chromenails.

Letní manikúru si také můžete prodloužit gelovým povrchovým lakem. A protože létu sluší odvaha, nebojte se v zájmu trendů pracovat s více odstíny, slušivě netradiční je třeba kombinace mint, chromově fialové a třpytivé zelenkavé.

Chrom a třpyt

Chrom a třpyt jako trend, ochrana před sluncem jako povinnost… Pokud se chcete soustředit jen na povinnosti, ale přesto víte o řadě nezbytností, ať už při líčení nebo péči, které v létě rozhodně potřebujete, zkuste letní Beauty Box (499 Kč, Avon). Obsahuje to nedůležitější, bez čeho se v létě neobejdeme: parfém Avon Atracction, voděodolnou řasenku Big and Darig, lak na nehty Gel Shine, rozjasňující podklad Glow On, voděodolný sprej na opalování CARE SUN+, sérum na suché konečky vlasů Advace Techniques, vzorek pleťové péče Perfect Skin a mini micelární voda Nutra Effect.  


Jedná se o limitovanou edici, v prodeji jen v kampani 9 (od 14.6.)