Podzimní sychravé počasí přímo vybízí k odpočinku v sauně nebo ve vířivce. Takový relax si vychutnáte třeba ve dvoupatrovém wellness centru Aqualanu Moravia, který leží jen 20 minut autem od Brna.

Pokud jste wellness Aqualandu Moravia navštívili už dříve, nejspíš jste si všimli, že části Forum Romanum a Pálava odděloval turniket. Od podzimu 2022 se ale obě patra spojují, takže si všechny sauny a vířivky vyzkoušíte za jednu cenu. Mezi zónami navíc můžete libovolně přecházet.

Forum Romanum wellness je inspirované tradičními římskými lázněmi, které se v okolí Pálavy rozkládaly už před dvěma tisíci lety. Kromě klasické Finské sauny nebo voňavé Bio sauny si tady užijete i Caldarium nebo Tepidárium – lázně jako vystřižené ze starověkého Říma.

Římská část se nachází v přízemí. Pokud naopak zamíříte o patro výš, otevře se vám úplně jiný svět. Útulné wellness centrum inspirované krásou jižní Moravy. Tady na vás čeká finská Panorama sauna s nezapomenutelným výhledem na Pálavské vrchy, tepidárium Valtický sklep, kde nasajete příjemnou atmosféru moravského sklípku nebo sněžná jeskyně Lednice. Pobyt ve wellness pak můžete zakončit třeba masáží nebo koupelí v termální sirné vodě z Mušovského vrtu.

Infobox

Před odpočinkem v sauně si klidně zaskočte otestovat místní bazény
a tobogány, kterých v Aqualandu najdete hned 18.
Nebo se nalaďte na odpočinkovou vlnu v termálních bazénech
Romulus a Remus s teplotou vody 37 °C.