Zároveň, abyste ušetřili, nemusíte dokolečka obcházet jednotlivé prodejce, stačí si na správném místě počkat na okamžik, kdy Vaše oblíbená drogerie, prodejce sportovních potřeb či elektroniky vydá novou akční nabídku. Tím správným místem je web AkcniCeny.cz, který pro Vás každý den aktualizuje přehled akčních nabídek desítek prodejců po celé České republice. Najdete zde aktuální akční letáky prodejců, jako jsou např. Kaufland, Tesco, Euronics, tescoma, Hervis, Dr.Max a mnoha dalších.

Slevy konkrétního zboží jsou Vám k dispozici na pár kliknutí

Pokud nejste vázáni na konkrétního prodejce, můžete jednoduše přejít do přehledu akčního zboží a následně si vybrat, kterou z aktuálně platných akčních nabídek využijete. Na webu AkcniCeny.cz najdete téměř 200 tematicky zaměřených kategorií, snadno si tedy ověříte např. kde mají zrovna v akci pivo, opalovací krémy, uzeniny, nafukovací bazény, campingové stoličky apod.

Výhodné nabídky Vám pohlídá Strážce slev

V případě, že si z žádné akčních nabídek nevyberete, využijte funkci Strážce slev, která za Vás bude hlídat budoucí akce. Strážce slev je zdarma k dispozici všem uživatelům AkcniCeny.cz a nastavit si v něm můžete např.:

  • o jaký typ zboží máte zájem, např. opalovací krémy
  • o jaký konkrétní produkt máte zájem
  • které prodejce preferujete
  • jaká cena po slevě je pro Vás akceptovatelná
  • jak dlouho má Strážce slev akční nabídky hlídat

V okamžiku, kdy Strážce slev najde nabídku, která odpovídá Vámi zadaným podmínkám, informuje Vás o tom e-mailem.

S portálem AkcniCeny.cz lze ušetřit nejen na nákupech před odjezdem na dovolenou, ale i během samotné dovolené, pokud se Vaše destinace nachází v tuzemsku. Na AkcniCeny.cz si jednoduše najdete, který prodejce nabízí zboží z Vašeho nákupního seznamu za zvýhodněnou cenu, následně si přímo na AkcniCeny.cz zjistíte nejbližší pobočku daného obchodníka a můžete vyrazit.

Navštivte ještě dnes portál AkcniCeny.cz a začněte šetřit na svých nákupech až 80 %.