Většina lidí si ráda dopřává horkou sprchu po celodenním shonu, po sportu nebo když se chtějí zbavit stresu. Na mysl funguje horká sprcha blahodárně, na pokožku ale nikoliv. Horká voda kůži dráždí, negativně ovlivňuje vrstvu lipidů a vysušuje ji. Kůže je dehydrovaná, citlivá a nepříjemně napjatá. Aby se vrátila do normálu, je nutné změnit sprchovací rituály.

Sprchujete se správně?

1. Teplota vody by neměla nikdy přesáhnout 43°C, u pokožky citlivější by to pak mělo být ještě o poznání méně.

2. Vedle mýdel a sprchových gelů, které ale mohou nadměrně vysoušet pokožku, jsou sprchové krémy ideální variantou. Zvláště suchá a velmi suchá pokožka ocení krémovou konzistenci, jež působí opravdu jako pohlazení. Sprchové krémy navíc dokáží hydratovat kůži do hloubky a zvláčňovat ji už během sprchování, a tím poskytují kůži úlevu.

3. Ranní hygienu nakonec zakončete ještě studenou vodou, díky níž se pokožka prokrví a bude vypadat mladistvěji.

4. Ideální sprcha by neměla trvat déle než 10 minut.

Sprchové krémy fenjal obsahují pečující oleje

Sprchové krémy fenjal pokožku umyjí, dopřejí jí potřebnou péči a díky vonným esencím i kýžený relax. Spojují v sobě jedinečnou krémovou texturu s neodolatelnou kompozicí vůní, které uvolní a pozvednou vaši mysl. Sprchové krémy fenjal mají hutnější konzistenci a krásně mléčnou barvu. K mytí postačí jen malé množství, lehce se roztírají na mokré pokožce a vytvářejí nadýchanou pěnu. Díky tomu všemu nejen smývají z pokožky nečistoty, ale také ji důkladně hydratují, chrání její přirozenou ochrannou vrstvu a poskytují úžasný zážitek ze sprchování.

Jedním z pečujících sprchových krémů, které obsahují zvláčňující složky a doslova omamnou krémovou vůni, je fenjal Intensive. Jeho složení obsahuje přírodní avokádový olej, který dokáže regenerovat, chránit a zjemňovat. Navíc má protizánětlivé účinky a působí proti stárnutí. Výživné bambucké máslo pokožku hydratuje do hloubky.

Dalším sprchovým krémem, který poskytuje nevšední zážitek a je vhodný pro každodenní použití, je hedvábně jemný fenjal Vitality. Obsahuje olej ze semínek granátového jablka, které mají regenerující účinky a podporují elasticitu pokožky. Výtažek ze zeleného čaje má hydratační účinky a zanechává pokožku hedvábně jemnou a vláčnou. Obsahuje také směs vitaminů B5, C a E, prospěšných pro všechny typy pokožky. Krémová pěna působí doslova jako pohlazení a ovocná vůně zaručí mimořádný zážitek pro všechny vaše smysly.

Veganská receptura sprchových krémů fenjal Intensive a fenjal Vitality je bez parabenů, minerálních olejů, mikroplastů a silikonů a nezatěžuje tak nejen vaši pokožku, ale ani životní prostředí.

Sprchové krémy fenjal jsou k dostání v síti drogerií dm.