Jak vysušit vlasy bez poškození?

Dámy se často vyhýbají fénování, protože se bojí, že horký vzduch zničí jejich hřívu. Ovšem pozor – renomovaní kadeřníci varují, že spaní s mokrou hlavou neprospívá vlasové pokožce ani samotným vlasům. Ideálním řešením je použít fén, který dokáže regulovat teplotu, a přitom odstranit vlhkost rychle a šetrně.

Tip: Vysoušeč vlasů Dyson Supersonic měří teplotu vzduchu více než 40krát za sekundu, zabraňuje poškození extrémním teplem a ochrání lesk vlasů. Navíc díky malému výkonnému digitálnímu motoru v kombinaci s technologií Air Multiplier vytváří regulovaný proud vysokotlakého a vysokorychlostního vzduchu. Dokáže tak vysušit vlasy rychlostí blesku a díky pěti magnetickým nástavcům zajistit perfektní styling.

Cena (s 5 stylingovými nástavci a úložným boxem): 12 490 Kč
Zakoupíte na: www.dyson.cz

Žehlení s pohyblivými destičkami

Rovnání nekvalitní žehličkou bývá pro vlasy zatěžující – to ale neznamená, že se musíte vzdát elegantního vyhlazeného looku! Vždy před žehlením však aplikujte přípravek, který zajistí tepelnou ochranu vlasů a také používejte přístroj vybavený inteligentní regulací teploty, aby nedošlo k přepálení vlasů.

Tip: Dyson Corrale je jediná žehlička s pohyblivými destičkami, které se ohýbají kolem vlasů tak, aby je tvarovaly a držely pohromadě. Díky tomu jsou prameny dokonale vyrovnané a snižují se nároky na přísun tepla. Žehlička je navíc vybavena technologií inteligentní regulace teploty. Pomocí čidla, které měří teplotu 100krát za sekundu, nabízí tři přesná nastavení teploty – je proto vhodná pro všechny typy vlasů. Navíc je bezdrátová!

Cena (s nabíjecím stojanem, cestovním pouzdrem a úložným boxem): 11 990 Kč
Zakoupíte na: www.dyson.cz

Perfektní tvar bez extrémních teplot

Také tvarování za pomocí kulmy může být pro vlasy „zabijákem“. Zvlášť, když vlasy nejprve vysušujete, a pak teprve vytváříte lokny. Proto jsou pro zdraví vlasů skvělé kulmofény, kdy hřívu současně sušíte, a přitom rovnou tvarujte – ušetříte díky tomu čas a prameny méně zatížíte.

Tip: Multistyler Dyson Airwrap funguje na principu aerodynamického jevu Coanda efekt, který prameny sám přitáhne a navine. Díky tomu lze vlasy upravovat pouze za pomoci vzduchu v kombinaci s teplem. Inovativní nástavce jednoduše vytvoří lokny, vlny i uhlazený look. Měří teplotu proudícího vzduchu více než 40krát za sekundu a inteligentně řídí topné těleso, aby teplota nepřesáhla 150 °C.

Cena (s 6 nástavci a úložným i cestovním pouzdrem): 14 990 Kč
Zakoupíte na: www.dyson.cz