Vánoční poukazy platí jeden rok, můžete si je nechat poslat poštou i mailem. Všechny dárky najdete na webu Resortu Valachy.

Chcete něco doporučit? Podívejte se, co se letos nejvíc prodává:

Wellness den pro zdraví
Nejprodávanější poukaz Resortu Valachy! Celodenní pobyt ve Wellness Horal s masáží či beauty ošetřením a tříchodovým obědem je ideální časový i cenový kompromis mezi „pouhou“ masáží a delší dovolenou.

Vstupenky do Wellness Horal
Cenově dostupný dárek, který potěší milovníky relaxace. Vstupenka do Wellness Horal na 4,5 hodiny zahrnuje vstup do termálních bazénů, fitka i saunového světa se saunovými rituály. Wellness Horal je jedním z mála saunových center v zemi, kde se rituály konají denně.

Pobyt s neomezeným wellness
v hotelech Lanterna nebo Horal patří k nezapomenutelným zážitkům díky špičkovým wellness a gastro službám. Pobyty zahrnují snídani, večeři a neomezený vstup do Wellness Horal s termálními bazény a saunovými rituály, ve Spa hotelu Lanterna navíc i odpolední snack a vstup do hotelového L-Spa.

Romantické hýčkání pro dva
Stejnojmenný pobyt ve Spa hotelu Lanterna zahrnuje spoustu požitků: volný vstup do dvou wellness, masáž, beauty ošetření, snídani do postele i degustační menu v zážitkové restauraci Vyhlídka.

TIP: v Lanterně po rekonstrukci mají novou terasu a pokoje se zimní zahradou s vanou, z níž si vychutnáte krásné výhledy se sklenkou vína či šálkem kávy (na pokoji je k dispozici i kávovar Nespresso).

Tematické pobyty s osobnostmi

Spa hotel Lanterna bude v roce 2023 hostit zajímavé osobnosti, věnujte poukaz na některý z chystaných tematických pobytů:

• 5. 1. Zbigniew Czendlik a Viktorie Martina Kopecká – Večer (před)tříkrálový
• 6. – 9. 2. Škola běžeckého lyžování
• 19. – 22. 2. Běžkařský kemp s Martinem Koukalem
• 26. – 29. 3., 9. – 12. 7. Flow a sebekoučink s Marianem Jelínkem
• 12. – 14. 4. Jitka Ševčíková a Jan Vojáček: Biologie vztahů
• 13. – 16. 4. Běžecká škola Miloše Škorpila
• 1. 5. a 8. 12. Ladislav Špaček – Etiketa stolování
• 25. – 27. 6. Jitka Ševčíková a Helena Harabinová: Sexy v 50, úžasná v 60

Degustační menu v hotelu Lanterna
Šestichodové menu s moravskými víny v restauraci Vyhlídka je skvělý dárek pro náročného gurmána a milá příležitost posedět si u skvělého jídla v komorním prostředí a výhledem do přírody.

Kurzy pečení a vaření
Ideální dárek pro vášnivé kuchařky a kuchaře. Resort Valachy pravidelně pořádá kurzy pečení valašských frgálů, přípravy halušek a borůvkových knedlíků a pro děti kurz pečení pizzy.

Hodnotové poukazy
Nevíte si pořád rady? Věnujte hodnotový poukaz. Obdarovaný si sám vybere, za co jej utratí.

Více o vánočních poukazech

Degustační menu v hotelu Lanterna

Šestichodové menu s moravskými víny v restauraci Vyhlídka je skvělý dárek pro náročného gurmána a milá příležitost posedět si u skvělého jídla v komorním prostředí a výhledem do přírody.