Vyhrajte 100 000 Kč, zájezd do Číny, jeden ze smartphonů P8 a další ceny

Do soutěže #P8NocniSvet se může zapojit úplně každý. Pro absolutního vítěze je připraveno 100 000 Kč nebo výlet do Číny.

Dalšími cenami jsou špičkové chytré telefony Huawei P8 s unikátními fotografickými funkcemi (např. malování světlem a časosběrná funkce), účast na workshopech s profesionálními fotografy a na závěrečné vernisáži vítězných fotografií, každý týden jsou pak pro nejlepší z pořízených fotografií připraveny selfie tyče a stativy na smartphony.

Stačí pořídit noční fotku a nahrát na soutěžní web, Instagram nebo Twitter

Účast v soutěži je jednoduchá. Stačí pořídit noční fotografii chytrým telefonem na jedno z témat: noční město a architektura, noční příroda, noční pohyb a performance (noční život, zábava, kluby, festivaly).

Fotografii pak zájemce jednoduše nahraje na soutěžní web www.P8nocnisvet.cz nebo na Twitter či Instagram s hashtagem #P8NocniSvet. Soutěž probíhá do 9. 9. 2015 a každý může zaslat neomezený počet fotografíí.

APF, profesionální fotografové a společnost Huawei

Soutěž je realizována pod záštitou Asociace profesionálních fotografů ČR a hlavním sponzorem je společnost Huawei Technologies se svým špičkovým smartphonem P8 vybaveným unikátním fotoaparátem.

Garanty soutěže jsou profesionální fotografové Adolf Zika, David Kraus, Tereza z Davle a Zdenko Hanout – kteří kromě přispívání fotek povedou rovněž tematické workshopy pro účastníky soutěže.

Více informací, pravidla soutěže a možnost zúčastnit se na www.P8NocniSvet.cz.