Diskutujte: Myslíte, že čeští olympionici konzultují svoji kondici s astrology?

Tato informace je užitečná v každém věku, ale nejdůležitější je u dětí, kdy se formuje celé tělo a staví se základy zdraví pro celý život. Navíc právě v dětství se obvykle rozhoduje, kterému sportu se bude člověk věnovat. Proto vždy rodičům doporučuji, aby si nechali vypracovat astrologickou analýzu zaměřenou na zdraví jejich dítěte. Tím lze hodně ovlivnit jeho další vývoj a zdraví.

Horoskop odhalí včas možná zdravotní rizika

Pokud horoskop například ukáže, že je zde větší pravděpodobnost k problémům s klouby, tak lze předpokládat, že jakýkoliv vrcholový sport zatěžující tuto oblast těla by vedl k výrazným zdravotním problémům. Rozumný rodič tak tyto informace může zohlednit nejen při výběru sportovního zaměření dítěte, ale i pro prevenci a životosprávu.

Nerozhoduje pouze sluneční znamení

Ačkoliv se v různých textech na internetu a v knihách setkáte s rozdělením částí těla podle jednotlivých znamení, situace není tak jednoduchá. Například u znamení Berana se dočtete, že ovládá hlavu, ale ve zdravotní astrologii už patří dolní čelist do znamení Býka. A takových důležitých „detailů“ a odlišností je opravdu mnoho. Navíc neplatí, že je možné schematicky říct, že kdo je narozený ve znamení Kozoroha, bude mít vždy problémy s pokožkou, zuby nebo klouby. Horoskop je komplexní obraz našeho života a pracuje s mnohem větším počtem prvků, než je Slunce ve znamení. Proto musí horoskop vykládat zkušený astrolog, který dokáže vyhodnotit všechny souvislosti.

Přečtěte si o tom, proč horoskop může sloužit jako prevence zranění