Víte, kolik peněz stojí tisk a distribuce letáků? Uvědomte si, že většina supermarketů vydává mnohostránkové akční letáky každý týden. Většina z nich končí v modrých kontejnerech, mnohé jsou totiž povoskované a ani dobře nehoří. Recyklace pak také něco stojí. Kolik bychom mohli ušetřit prostředků a stromů, kdybychom se všichni naučili sledovat letáky online. Samozřejmě bude ještě nějakou chvíli trvat, než k tomu celý svět dojde, ale jako u ostatních věcí i tady platí, že byste měli začít u sebe.

Kde hledat letáky online?

Většina obchodů letáky zveřejňuje na svých webových stránkách. Proč ale pátrat po každém letáku zvlášť, když si je všechny můžete prohlédnout na jednom místě? Zamiřte na Kupi.cz. Tam letáky shromažďují a zaměřují se celkově na slevy a akce. Web umožňuje také porovnávat ceny, tvořit nákupní seznamy a mnoho dalšího. Ale zpět k letákům. Proč si je vlastně prohlížet online?

Online letáky jsou v mnohém lepší

Uvidíte všechny obchody ve vašem okolí. Kupi.cz zobrazuje letáky podle vaší lokality. Nebude vám tedy předkládat nabídky obchodů, jež se u vás nenachází, naopak uvidíte i takové akce, které vám možná do schránky ani nechodí.

Prokliknete se rovnou na konkrétní produkt. Letáky na Kupi.cz jsou proklikové. Z některých se dostanete na detail produktu, z jiných přímo do konkrétního e-shopu, kde se dá daná věc koupit.

Nebudete muset pracně hledat oblíbené výrobky. Prohlížíte si vždycky papírové letáky a se zájmem hledáte, zda nejsou ve slevě nějaké vaše oblíbené produkty? Teď už nebudete muset. Nastavíte si e-mailové upozornění a Kupi.cz to bude hlídat za vás.

Snáz vytvoříte nákupní seznam. Co uvidíte v letáku, to si hned přidáte do nákupního seznamu. Ten se vám synchronizuje napříč všemi zařízeními. A pokud si navíc nainstalujete mobilní aplikaci Kupi.cz pro Android a iOS, budete mít s sebou nákupní seznam všude i bez internetu. Ostatně v mobilní aplikaci uvidíte i letáky. Prohlédnete si je třeba v MHD cestou do práce.