Kdokoliv vyfotí jakýkoliv výrobek značky Millefiori Milano, popřípadě Mr&Mrs Fragrance přímo ve své domácnosti a se svou fotografií se do 31. srpna 2011 zúčastní soutěže, je ve hře o dovolenou za 20 000 Kč a mnoho dalších cen.

Fotografie budou uveřejňovány na webu scentit.cz, kde o pořadí těch nejlepších rozhodnou právě návštěvníci tohoto scent-marketingového portálu. Hodnotné ceny čekají na prvních 15 výherců ve dvou kategoriích. Autoři fotografií se kromě dovolené zdarma mohou těšit například na eurojízdenky, poukazy na výrobky Millefiori Milano a Mr&Mrs Fragrance či předplatné časopisu Bydlení.

  • O zajímavé ceny pak mají možnost bojovat i ostatní návštěvníci portálu, kteří nezašlou fotografii. Pokud udělí svůj hlas svému favorizovanému snímku, mohou získat šikovný fotoaparát nebo některou z cen v celkové hodnotě více jak 30 000 Kč.

Více informací o fotografické soutěži na www.scentit.cz.

Společnost Brown & Johnson je předním distributorem bytových doplňků, jako jsou bytové parfémy, interiérové vůně, relaxační a poslechová CD, a obdobných výrobků zaměřených na základní lidské smysly. Působení na lidské smysly je totiž základním konceptem a filozofií společnosti.