Pokud tomu skutečně tak je, podívejte se společně s námi na to, jaké originální dárky pro muže vybrat.

Primárně je třeba říci, že nezáleží na hodnotě daru, ale spíše na tom, aby na první pohled zaujal. S našimi tipy rozhodně vedle nešlápnete. Tím si můžete být jista, ať už hledáte něco originálního, praktického, levného či dražšího.

Miluje váš partner fotbal?

Většina mužů fandí sportu. Jedním z nejoblíbenějších u nás je rozhodně fotbal. Pokud i váš partner nebo manžel chodí na zápasy, nebo utkání sleduje v televizi, je výběr dárku poměrně snadný. První cestou mohou být různé předměty s motivem klubu, kterému fandí. O co se může jednat, hitem jsou:

• Dresy a trička
• Šálky
• Kšiltovky a čepice

Pokud chcete do svého partnera investovat trochu více peněz, a stále se chcete držet v segmentu sportu, konkrétně fotbalu, zkuste lístky na fotbal Chelsea. Jedná se o jeden z nejznámějších kloubů na světě. Vidět ho na vlastní oči je rozhodně zážitkem, na který se nezapomíná. A to nejenom kvůli hráčům, nebo hernímu projevu, ale i díky tomu, že spolu s vaším partnerem bude na stadionu Stamford Bridge dalších více než 41 000 lidí. To je atmosféra, kterou jinde nezažije. Navíc není nutné dávat jenom vstupenky, jelikož je možné zakoupit i kompletní zájezd. Díky tomu se váš partner nemusí starat o dopravu a cokoliv jiného. Jednoduše nasedne do autobusu a vystoupit z něho může až před samotným stadionem tohoto anglického klubu.

Kupte mu i něco praktického

Ani praktické dárky nemusí být ničím špatným. Rozhodně potěší více, než jakákoliv zbytečnost. Pokud je vaším cílem jeden takový dárek vybrat, můžete zkusit levné cartridge. Pokud má váš partner doma, nebo v kanceláři tiskárnu, která už hlásí nedostatek barvy, je ideální doba pro koupi nové. Nejenom, že dárek potěší, ale díky němu lze také předcházet mnoha rizikovým situacím. A to takovým, kdy bude nutné tisknout důležitý dokument a v tu chvíli barva definitivně vyschne.

Pokud nevíte, jak se popasovat se správným výběrem, je třeba znát typ dané tiskárny. Na internetu ho zadáte do vyhledávání a rázem se vám zobrazí jenom ty náplně, které budou s tiskárnou plně kompatibilní, a bude se jednat logicky o ty správné. Poté už jenom vyberete, zda to má být náplň černá, nebo se má jednat o náplň barevnou.

Knížkou nic nezkazíte

Dá se říci, že jsou dary, které můžeme označit za naprosto klasické. O jaké se jedná? Jsou to knihy. Ty si i v době moderních technologií stále zachovávají svůj obdiv. Mezi nejoblíbenější možnosti se dnes řadí:

• Detektivky
• Sci-fi žánr
• Naučné knihy

Pokud nechcete jít tradiční cestou, a hledáte spíše něco jiného, co je spojeno i s duchovním rozvojem, může být dobrou volbou kniha Ptáci a kámen. Jedná se soubor tří příběhů, které popisují neobyčejné situace ze života tří lidí, a to v souvislosti s velkým přehodnocením jejich životních hodnot. Ani tento dárek nemusí být krokem vedle.

Potěšte i dárkovým košem

Je váš partner gurmán, který si potrpí na kvalitní potraviny a rád ochutnává něco nového? Pokud ano, můžete se při výběru dárku držet i tohoto směru. Samozřejmě první možností je to, že dané delikatesy nakoupíte zvlášť a zabalíte mu je jednotlivě. Pokud ale chcete dát dárku i určitou formu a prestiž, můžeme doporučit luxusní dárkové koše. V nich může být vše, co má váš partner rád. Když k tomu přidáme i ono luxusní provedení a balení, rozhodně se bude jednat také o jeden z dárků, který pod vánočním stromečkem udělá nemalou radost. A to jak jemu, tak samozřejmě i vám, jelikož si budete moci být jista, že jste vybrala něco správného. Tedy něco, co je zajímavé, jedinečné a když ochutnáte, zjistíte, že také velmi dobré.