Kemp Vranovská pláž

Na břehu Vranovské přehrady se nachází jeden z nejlepších kempů celé oblasti. Na křižovatce turistických, cyklistických a vinných stezek najdete ubytování v luxusních mobilheimech, apartmánech, chatkách, vlastních karavanaech nebo stanech s elektrickou přípojkou. K vodě je to pár kroků, stejně tak za historií Jižní Moravy - NP Podyjí, Bítov, Telč, Cornštejn nebo vinné sklepy nedaleko Znojma.

Zabaví se děti i dospělí. V hlavní sezóně se pořádají bohaté animační programy, je otevřený lanový park, možnost zorbingu, waterballu nebo vodního fotbalu. Pro sportovní nadšence je spousta vyžití na suchu i na vodě - koloběžky, horská kola, šlapadla, kajaky, surfy, elektrolodě, nohejbal, volejbal, tenisový kurt, hřiště pro advanture golf, sqash, individuální i skupinové výlety s instruktorem do okolí na kolech.

Odpočívat můžete v restauraci a zajistit si plnou penzi, u baru nebo na písečné pláži. Návštěva Vranovské pláže se vyplatí.

Rekreační středisko Pohoda

Pohoda leží u Vranovské přehrady přímo v lese, v klidné oblasti Stříbrné zátoky a umí dostát svému jménu. Skvěle kombinuje sport, zábavu pro děti, gastronomii, dobré zázemí a možnosti odpočinku a turistiky. Rodiny s dětmi tu najdou vše, co od dovolené v kempu očekávají.

Sedmnáctimetrový bazén, hřiště pro míčové hry, pískoviště, trampolíny, skákací hrad, tvořivé dílny, dětský koutek, ale i pravidelné grilování s živou hudbou a barem. Ubytovat se můžete v chatkách s terasou. Stravování nemusí rodiče řešit, je zahrnuto v ceně a soustřeďuje se na zdravý jídelníček.

Chatová osada U Lesa

Chatová osada se nachází na hlavní pláži u přehrady v přítmí borového lesa. Oproti vyhlášeným kempům nabízí mnohem více klidu, ne však na úkor kvalitního zázemí nebo služeb.

Ubytování je ve skromných chatkách nebo mobilheimech se základním vybavením. Víc než k vyvařování jsou určeny jen k přespání. Najíst se můžete v jedné z mnoha hospůdek, které jsou všude kolem. Během dne se děti zabaví v lanovém parku a na dětském hřišti, dospělí mohou vyrazit na vodu a půjčit si šlapadla, surfy nebo elektroloďky. Po dni stráveném na nohou přijde vhod blízkost hotelu Volareza, kde je k dipozici za mírný poplatek wellness centrum se saunou, vířivkou a bohatou nabídkou masáží.

Osada U Lesa je vyhlášená pravidelnými soutěžemi a turnaji. Mezi nejoblíbenější patří Výlov sektu, Dračí lodě, Vranovské volejbalové léto nebo Miss Pláž.

Kemp Bítov

V hlubokém údolí na břehu Vranovské přehrady se schovává kemp Bítov. Pouhých sto metrů od vody se nachází rozlehlá louka s dostatkem místa pro stany a karavany. Olemovaná je několika řadami skromných chatek.

Zkrátka nepřijdou děti ani rodiče. Vodní a lanový park, dětská hřiště a brouzdaliště nebo celodenní vysílání pohádek v deštivé dny je zabaví. Dospělí mohou relaxovat na loďkách nebo strávit pár hodin na rybách. Bítovské zátoky jsou totiž známé unikátními úlovky. Hlad nemusíte zahánět něčím z konzervy, ale využít zázemí jedné z mnoha restaurací nebo hospůdek.