Nastal čas přiblížit si robotické vysavače blíže a podívat se, co nám mohou nabídnout.

Jak funguje robotický vysavač

Podstatou a hlavní výhodou robotického vysavače je fakt, že robotický vysavač uklidí i v době, kdy nejste doma. Tím vám značně ušetří čas, který můžete využít pro svou rodinu, přátele a záliby. Výsledkem je více času na vaši rodinu, přátele a záliby. Současně však budete mít doma stále uklizené podlahy.

Robotický vysavač řídí inteligentní jednotka, které ovládá celý přístroj tak, aby rychle a efektivně vyčistil podlahy vaší domácnosti. Například robotický vysavač Ecovacs má 33 bezpečnostních senzorů, které zaručují jeho plynulý a kvalitní chod a zabraňují pádu ze schodů apod. Oproti tomu konkurenční model Samsung Navibot má zabudovanou kameru, takže si úklidové plochy dopředu nasnímá a uklízí dle své mapy. Ano, technologie obou robotických vysavačů je opravdu vyspělá.

Nebaví vás uklízení?

Existuje jen málo lidí, kteří mají rádi úklid domácnosti. Mnozí tuto činnost plánují na víkend a velká část lidí přemýšlí, jak se této nepopulární činnosti vyhnout. A právě pro nás všechny se nabízí řešení v podobě robotických vysavačů.

Je robotický vysavač vhodný pro vás?

Ano! Ocení jej rodiny s dětmi a se zvířaty, alergici, starší lidé, handicapovaní i méně pohyblivé osoby, ale také časově velmi vytížení lidé. Vždyť si představte, jaké to je, když přijdete domů a máte podlahu čistou. Jednou za pár dní stačí vysypat koš na nečistoty a vysavač je opět připraven.

Nyní se podívejme na několik tipů, které doporučujeme.

TIP 1: Robotické vysavače Goddess

Modely Goddess zvládají úklid velmi obstojně. Ve výbavě najdete dokovací (nabíjecí) stanici, dálkové ovládání i speciální kartáčky pro vysávání rohů. Roboti se bez problému dostanou i na nepřístupná místa (pod pohovkou, nábytkem atd.). Senzory zabraňují pádu ze schodů a úklid lze odstartovat stiskem jednoho tlačítka.

Proč si vybrat robotický vysavač značky Goddess? Jedná se o spolehlivého pracanta za velmi dobrou cenu. Ideální pro rodiny s dětmi, zvířaty a pro všechny, kteří chtějí ušetřit i vlastní kapsu.

Goddes nabízí robotický vysavač za velmi sympatickou cenu od 4 490 Kč například zde.

TIP 2: Robotické vysavače Ecovacs

Výrobky značky Ecovacs jsou nabízeny ve více než 100 zemích světa a nyní se dostaly i k nám. Značka Ecovacs má 150 patentů v oblasti inteligentních technologií a vysavače Ecovacs používá denně přes 25 milionů domácností. Pro evropský trh nabízí Ecovacs tři modely, z nichž ten nejvyšší (model D 58) má unikátní antibakteriální funkci. Jeho povrch je totiž pokryt vrstvou nanočástic stříbra a zinku, a zabraňuje tak rozmnožování bakterií a virů. Design všech modelů je vyveden v opravdu povedených barvách a zaujme především ženy. Díky 33 bezpečnostním senzorům je úklid všech typů podlah hračkou.

Proč si vybrat robotický vysavač značky Ecovas? Designově dokonalý model, unikátní antibakteriální funce (ideální pro alergiky a malé děti), bohaté příslušenství a ověřená značka. Navíc obsahuje i funkce magnetické pásky, která vymezí prostor, kde nechcete, aby vysavač uklízel či zajížděl. Bravo!

Výrobky značky Ecovacs koupíte například zde.

TIP 3: Robotické vysavače Samsung NaviBot

Značka Samsung přináší v segmentu robotických vysavačů 2 špičkové modely. Punc výjimečnosti si tyto výrobky získaly faktem, že oba modely mají v těle vysavače zabudovanou kameru, která dokáže nasmímat až 30 snímků za minutu. Pomocí kamery tak vysavač nasnímá prostor určený k úklidu a podle předem vypočtené trasy určené na základě těchto snímků vysavač začne úklid. Robot se tedy nepohybuje nahodile a nevrací se do míst, kde již vysával. Úklid je tak mnohem rychlejší, efektivnější a dokonalejší. Pokud v průběhu vysávání dojde k vybití akumulátoru, NaviBot si zapamatuje místo, kde k tomu došlo, odjede do nabíjecího doku a po dobití začne znovu uklízet tam, kde skončil.

Proč si vybrat robotický vysavač Samsung NaviBot? Jedná se o hi-tech novinku unikátním navigačním systémem Visionary MappingTM se zabudovanou širokoúhlou kamerou, vysavač má HEPA filtr H11, LED displej a bohaté příslušenství. Navíc se jedná o prověřenou značku Samsung.

Robotické vysavače Samsung NaviBot koupíte zde.

Všechny výše uvedené robotické vysavače si můžete prohlédnout v přehledu zde.