Ložnice Michelle (Jitona)

Ložnice designérky Michaely Procházkové vyniká souladem elegantních linií bez jakýchkoliv nepříjemných extravagancí. Vybrat si můžete z kvalitních materiálů – světlý dub nebo ořech.

Počet osob: 2
Rozměry: 180 x 200 cm
Cena: od 9578 Kč (postel s dřevěnými příčkami)

Dvojlůžko Valerie (Nábytek Říha)

Vyznačuje se jednoduchým a praktickým designem. Postel lze doplnit komodami a vestavě-nými skříněmi, které jsou vzhledově i materiálově sladěné. Korpus postele je možné podle přání zákazníka vyrobit z lamina, laku nebo dýhy.

Počet osob: 2
Rozměry: 180 x 200 cm
Cena: od 11 100 Kč

Polohovací lůžko Plus A10 (JYSK)

Každý, kdo vyžaduje maximální komfort, ocení luxusní polohovací postel Plus A10. Elektrické rošty na dálkové ovládání umožňují jednoduché a plynulé nastavení polohy hlavy i nohou. V posteli tak můžete pohodlně číst nebo sledovat televizi.

Počet osob: 1 nebo 2
Rozměry: 90 x 200 cm nebo 180 x 200 cm
Cena za komplet včetně roštů a matrací: 22 998 Kč

Dvojlůžko Brigitte (Spectrum nábytek)

Osloví každého, kdo se chce opravdu dobře a zdravě vyspat. Je nabízeno se dvěma typy volně vložených matrací. Jde buď o kvalitní sendvičovou matraci, která disponuje pěti zónami, ma-sážními nopy a v neposlední řadě snímatelným potahem, nebo luxusní sedmizónovou matraci ze studené, vysoce elastické pěny. K doladění moderního designu postele slouží i kvalitní polštářky a přehoz. Obojí je součástí postele a je zahrnuto v ceně.

Počet osob: 2
Rozměry: 180 x 200 cm
Cena: 14 990 Kč

Dvojlůžko Gondola (Kika nábytek)

Postel Gondola opravdu připomíná známou benátskou loďku. Neobvyklý vzhled ji předurčuje do moderních interiérů. K posteli můžete dokoupit ještě noční stolek ve stejném stylu.

Počet osob: 2
Rozměry: 160 x 200 cm
Cena: 42 990 Kč (postel)

Dvojlůžko Luisa (Nadop)

Luisa respektuje současné módní trendy. Lůžko lze doplnit nočními stolky s efektním svítícím horním dílem, skříňkami a šatními skříněmi, vyrobenými z dýhy v kombinaci s barevným sklem. Vzhled postele můžete perfektně přizpůsobit vaší ložnici díky možnosti volby ze širo-kého spektra exotických dýh i lakovaných částí. V nabídce je také na 200 druhů potahových látek i kůže.

Počet osob: 2
Rozměry: 180 x 200 cm
Cena: od 31 125 Kč

Víte, že…

...během spánku se posiluje imunitní systém a klesá v těle počet stresových hormonů? Pozi-tivním vedlejším efektem je snížení rizika kardiovaskulárních onemocnění a dalších nemocí ze stresu!

...ne všechna zvířata mají stejnou potřebu spánku? Vyhovovalo by vám životní tempo napří-klad lenochoda? Ten ve větvích stromů prospí až 20 hodin denně. To chudák tučňák si zdřím-ne každý den jen na několik minut. Kůň nebo slon spí sice déle, zato vestoje.

...někomu nedělá den dva beze spánku žádné velké obtíže? Podle Guinessovy knihy rekordů vydržela nejdéle nespat Angličanka Maureen Westonová, která v roce 1977 nezamhouřila oko přesně 18 dní a 17 hodin. Tohle doma rozhodně nezkoušejte!

...náš organismus zvládá lépe přechod na zimní čas než na ten letní? Biologické hodiny většiny lidí totiž mají tendenci se zpožďovat, neboť denní rytmus netrvá přesně 24 hodin, ale je o něco delší.