Prožijte neopakovatelnou chuť na velikonočním stole - jemnou po hruškách s vanilkou, drsnou po chilli s vodkou a citronem, hořce sametovou jako amaretto… A pokaždé dokonale zalitou v kvalitní čokoládě Orion. To je rafinovaná velikonoční pomlázka pro vyvolené. Už víte, která ze tří chutí je ta pravá?

Velikonoce ve velkém stylu: „Orion modré z nebe“ - Velké vejce

Modrá jako nebeská klenba. Právě taková je stylová velikonoční bonboniéra delikátních chutí a impozantního tvaru „Orion modré z nebe“ Velké vejce. Pro jednoho netradiční bonboniéra, pro jiného luxusní velikonoční pomlázka, ale pro všechny symbol vzájemné blízkosti. Darujte exkluzivní velikonoční balení vybraných druhů dezertů „Orion modré z nebe“ z mléčné, hořké a bílé čokolády a umocněte kouzlo okamžiku. Bonbóny z modravé dózy zmizí stejně rychle, jako utečou Velikonoce. To vám zaručujeme.

Malinové Velikonoce s Nestlé Vajíčky

Malinové překvapení. Víte, jak vykouzlit originální koledu? Přidejte do pomlázky čokoládová Nestlé Vajíčka s kousky malin! Skrývají v sobě nečekané osvěžení – nalámané kousky sušených malin v lahodné mléčné čokoládě. Dejte si ale pozor, jejich malinovému šarmu se jen těžko odolává a důvodů, proč si udělat drobnou velikonoční radost, je v mžiku milión. Malinové mámení bývá zrádné, a proto se nedejte zaskočit a raději si nachystejte koledu i pro sebe.

Více informací na Nestlé