Děti jsou plné zážitků z celého dne, energicky vyprávějí a zároveň si užívají chvíle zklidnění a rodinné pohody. Když ratolesti uložíte, přichází Váš vytoužený okamžik relaxace a uvolnění – začtete se do napínavé knížky, napustíte si horkou vanu nebo si „jen tak“ povídáte s partnerem. A najednou dostanete chuť na kávu – toužíte si vychutnat její intenzívní kávové aroma i výraznou chuť. Ovšem zároveň si chcete vychutnat přirozený spánek.

S kávami NESCAFÉ Bez kofeinu Classic nebo Gold není nic z toho problém. Díky jedinečnému způsobu přípravy si uchovávají všechny vlastnosti kávy NESCAFÉ s jedinou výjimkou – obsah kofeinu nepřesáhne 0,3 %. Nemusíte se tedy obávat, že by večerní pohoda byla vykoupena bezesnou nocí.

I v případě tohoto typu kávy se můžete spolehnout na jedinečnou kvalitu. Jedinou výchozí surovinou pro výrobu rozpustných káv NESCAFÉ bez kofeinu jsou totiž vždy kvalitní kávová zrna z kávovníků druhu arabica a robusta. Zelená nepražená kávová zrna jsou zpracována speciální přírodní metodou, při které je ze zrn odstraněn kofein. Kávová zrna jsou vždy pečlivě vybírána u dodavatelů a jejich zpracování probíhá za přísných pravidel, která zaručují uchování všech typických atributů pro kávu NESCAFÉ.

Na začátku celého procesu jsou tedy pouze přírodní zelená nepražená kávová zrna. Kofein se dá z kávy odstranit pomocí několika metod. Pro výrobu instantních káv NESCAFÉ bez kofeinu se však využívá pouze ta nejšetrnější, tzv. švýcarská neboli „mokrá" metoda. Ta je založena na přírodní bázi a k odstranění kofeinu používá pouze horkou vodu. Kávová zrna tak nejsou zbavena zdraví prospěšných antioxidantů ani jedinečné chuti.

Svou kávu tak můžete bez obav zařadit do svého večerního programu. A uvidíte, že s šálkem dobré kávy budete brát drobné prohřešky Vašich dětí či Vašeho partnera s trochu větším nadhledem...

Chcete kávu NESCAFÉ bez kofeinu ochutnat a získat tak příjemného večerního společníka? Zapojte se do soutěže na www.vecernikava.cz a vyhrajte dárkové balení kávy NESCAFÉ Classic Bez kofeinu a NESCAFÉ GOLD Bez kofeinu.