Hledáme „Nejšikovnější ježibabu v Čechách“:-)

  • Nahrajte do fotogalerie snímek vaší perníčkové nádhery a hlasujte do 31. prosince.
  • Výherce s největším počtem hlasů získává sadu luxusního nádobí.

V naší fotogalerii naleznete inspiraci ke zdobení.

Pravidla soutěže

Úvodní ustanovení

Sanoma Media Praha, s. r. o., se sídlem Lomnického 7/1705, 140 79 Praha 4, IČ: 27389006 (dále jen „pořadatel“), pořádá na území České republiky v období od 26. 11. do 31. 12. 2011 s vyhlášením výsledků do 15. 1. 2011 (dále jen „termín soutěže“) soutěž „Vánoční perníčková fotosoutěž" (dále jen „soutěž“).

Účastníkem soutěže se může stát každá fyzická osoba s trvalým bydlištěm v České republice starší 18 let, která splní podmínky účasti v soutěži. V případě účasti osoby mladší 18 let tato může soutěžit pouze s písemným souhlasem zákonného zástupce (dále jen „účastník“).

Jak soutěžit?

Podmínkou účasti v soutěži je registrace na www.kafe.cz a –vložení fotografie perníčků se jménem (křestní) na www.kafe.cz.

Vkládání soutěžních fotografií se jménem (křestní) probíhá od 26. 11. – 31. 12. 2011.
Autor fotky musí uvést své správné kontaktní údaje: jméno, příjmení, adresa bydliště, telefon a e-mail.

  • Přihlášené fotografie budou zveřejňovány na www.kafe.cz
  • 26. 11. 2011 bude spuštěno hlasování na www.kafe.cz, které potrvá do 31. 12. 2011.
  • Po ukončení internetového hlasování redakce vybere nejlépe hodnocenou fotografii.
  • Redakce si dále vyhrazuje právo ze všech došlých snímků vyřadit ty, které uzná za vhodné.

Kdo vyhrává?

Absolutním vítězem se stává autor fotografie, která obdržela nejvíce hlasů. Výhra: sada luxusního nádobí

Výherce bude vyrozuměn redakcí Kafe.cz a výhra bude pak zaslána na jeho adresu.

Absolutní vítěz bude o výhře vyrozuměn e-mailem nebo prostřednictvím dalšího kontaktu, který uvede při své registraci v rámci zapojení se do soutěže. V případě, že ani po opakovaném pokusu o spojení s výhercem se tak nestane, získá výhru další soutěžící v pořadí. V případě, že ani soutěžícího, který je další v pořadí, se po opakovaném pokusu o spojení nepodaří zastihnout, propadá výhra ve prospěch pořadatele soutěže. Po vyrozumění absolutního vítěze o výhře a získání jeho kontaktních údajů (jméno, příjmení, adresa bydliště) s ním budou dohodnuty podrobnosti k předání výhry.

Další ustanovení

Účastí v soutěži vyjadřuje účastník i hlasující souhlas s pravidly a podmínkami soutěže a zavazuje se je plně dodržovat. Zasláním soutěžního vstupu vyjadřuje účastník soutěže svůj souhlas se zpracováním poskytnutých osobních údajů společnosti HomeDeco SMP a.s., se sídlem Lomnického 7/1705, 140 79 Praha 4, IČ: 27389006, jako správci, za účelem vyhodnocení soutěže a předání výhry či pro marketingové účely, tj. nabízení obchodu a služeb, včetně zasílání informací o pořádaných akcích, produktech, službách a jiných aktivitách, jakož i zasílání obchodních sdělení prostřednictvím elektronických prostředků dle zákona č. 480/2004 Sb., a to na dobu do odvolání souhlasu. Účastník bere na vědomí, že má práva dle § 11, 21 zák. č. 101/2000 Sb., že poskytnutí údajů je dobrovolné, že svůj souhlas může bezplatně kdykoliv odvolat, a prohlašuje, že všechny údaje nahlásil pravdivě. Tento souhlas uděluje bezplatně. Účastí v soutěži poskytuje účastník pořadateli bezplatný souhlas s uveřejněním svého jména a příjmení v souvislosti s prezentací výsledků soutěže v médiích a reklamních materiálech pořadatele na neomezenou dobu.

Převzetím výhry a podepsáním předávacího protokolu uděluje soutěžící pořadateli svůj souhlas s bezplatným využitím tohoto záznamu na neomezenou dobu. Tento souhlas lze kdykoli písemně odvolat. Převzetím výhry a podepsáním předávacího protokolu uděluje soutěžící pořadateli svůj souhlas s bezplatným využitím tohoto záznamu na neomezenou dobu. Tento souhlas lze kdykoli písemně odvolat. Pořadatel je oprávněn kontrolovat všechny podmínky pro účast v soutěži a v případě sporu posoudit a s konečnou platností rozhodnout o jakékoliv otázce se soutěží spojenou. Pořadatel má právo vyloučit kteréhokoli z účastníků ze soutěže v případě, že by takový účastník porušoval pravidla, a to bez náhrady nákladů či škody, která by vyloučením mohla účastníkovi vzniknout. Pořadatel si vyhrazuje právo na předvýběr fotek, které budou zařazeny do soutěže. Pořadatel si vyhrazuje právo měnit pravidla v případě nutnosti v průběhu soutěže. Případné námitky s průběhem soutěže lze pořadateli zaslat písemně na poštovní adresu, sídlo pořadatele, uvedenou v těchto pravidlech do tří pracovních dnů od ukončení soutěže. Námitky podané později nebudou brány v potaz. Rozhodnutí pořadatele o námitce je konečné.

FOTOGRAFIE VKLÁDAT ZDE