Čas klidu a pohody se opět blíží a řada z vás už jistě přemýšlí, čím pěkným podarovat lidi, které máte rádi. I o letošních Vánocích je k dostání v obchodech Tesco široká nabídka dárků pro všechny generace, v níž si každý přijde na své. Nejrozsáhlejší kategorii vánočního zboží ale tvoří samozřejmě hračky pro nejmenší. Ty můžete potěšit novým typem populární Monster high panenky, stavebnicí Lego či zábavnými stolními hrami.

Pro nejmenší

Malé fotbalisty určitě potěší zpívající fotbalový míč, který po stisknutí učí děti užitečné fráze a procvičuje jejich znalost barev a číslic. Je vhodný již od šesti měsíců. Holčičkám zase udělá radost Monster High panenka s doplňky, kterou najdete exkluzivně v obchodech Tesco.

Hity pro malé raubíře

Malé hospodyňky můžete obdarovat dětskou miniprádelnou, v níž najdou pračku, žehlicí prkno a žehličku v efektních růžových odstínech. Pro malé kluky se dobře hodí tyranosaurus Rex, který vydává vtipné hlášky, vrtulník na dálkové ovládání, sada osmi autíček, která se dají prakticky zaparkovat do jednoho transportéru, a v neposlední řadě také originální stavebnice LEGO s oblíbenou tematikou Star Wars.

Vánoce, hudba a veselé hry

Zimní prázdniny svým dětem můžete zpestřit také stolními hrami. V obchodech Tesco je v nabídce například Pojď si hrát, v níž jsou na hrací kostce místo čísel milé obrázky s dětskými motivy, a proto si ji zvládnou zahrát i předškoláci. Pro větší děti lze pořídit například napínavou a zábavnou hru Dostihy a sázky, kterou si spolu s nimi klidně můžete zahrát i vy, dospělí.

Hudební cítění je v muzikálních dětech potřeba rozvíjet, uvažujte proto při nákupu v Tesco i o této variantě. V nabídce jsou elektrické hrací klávesy i se stoličkou ve dvou různých designech.