Už jste zkoušeli tančit Kentucky sambu?

Už jste zkoušeli tančit Kentucky sambu?

KFC, expert na kuřecí speciality, uspořádal v pátek 31. července na pražském ostrově Štvanice Letní GRILL party KFC, která nalákala několik stovek lidí. Party KFC nabídla tři hodiny neutuchající zábavy plné street dance pod vedením profesionálních tanečníků ze studia YEMIho AD, umělecké tvorby ve stylu street art a lahodného grilovaného kuřecího masa z nové řady produktů KFC. Vyvrcholením celé akce bylo vytvoření nového českého rekordu v počtu lidí tančících originální choreografii Kentucky samby.

Na Letní GRILL party KFC dorazilo přes 350 lidí, kteří se zapojili do bohatého programu prodchnutého nejrůznějšími tanečními styly street dance vyučované tanečníky ze skupiny YEMIho AD. Celkem 146 návštěvníků se zúčastnilo hromadného tance Kentucky samby a podílelo se tak na vytvoření nového českého rekordu, který byl zaregistrován do České databanky rekordů. Zájemci si také mohli vyzkoušet kouzlo street artu a naučit se od skutečných umělců vytvořit graffiti – v průběhu odpoledne vznikla mnohá impozantní díla.

Na Letní GRILL party KFC zavítaly i některé známé české osobnosti, jako je Hanka Kynychová, Štěpánka Duchková, Petr Vojnar nebo Filip Jankovič s Kateřinou Mátlovou. Celebrity si spolu se svými rodinami a přáteli užily skvělou letní atmosféru a ochutnaly grilované kuřecí maso od KFC. Kuchaři KFC připravovali lahodné kuřecí maso na grilu podle nové receptury a všichni návštěvníci si ho mohli vychutnat spolu se svěžím salátem, pečivem a nápoji podávanými zdarma.

Celou akcí provázel známý moderátor a beatboxer Nasty, který účastníky bavil záludnými úkoly a hádankami. Všichni si tak mohli během odpolední party zasoutěžit o ceny od KFC.

„Letní grilované produkty KFC jsou ideální pro všechny, kdo se chtějí pořádně najíst a přitom se cítit lehce. To bylo zřejmé i z páteční Letní Gill party KFC, kde se účastníci příjemně nasytili a rovnou se pouštěli do víru tanečních lekcí,“ řekla Karolína Alaxinová, Marketing Manager KFC, a dodala: „Máme rovněž velkou radost z nového českého rekordu a věříme, že Kentucky samba se bude tančit po celý zbytek tohoto léta.“

Řada letních grilovaných produktů představuje šťavnaté grilované kuřecí maso v oblíbených sendvičích, tortillách i salátech a je lehkou alternativu pro letní období. Kuřecí maso je naloženo v nové pikantní marinádě tvořené směsí koření kombinující například pepř, kmín a chilli s tóny skořice, koriandru či hřebíčku, která masu dodává jedinečnou chuť. Příprava probíhá v sofistikovaném grilu, jenž maso tepelně upravuje pomocí páry, a nepoužívá tedy žádný přidaný tuk. Maso tak zůstává nesmírně chutné a šťavnaté a uchovává si veškeré nutriční hodnoty.

Další články

čtenářů si právě čte tento článek