TOP recepty: Víkendové mlsání

Tentokrát pro vás máme hned 4 světové speciality. Názvy vám možná nic neříkají, ale jakmile se odhodláte a ochutnáte, už nebude chtít nic jiného. Dobrou chuť.

Ovocné carpaccio

Co budete potřebovat: 3 pomeranče, 1 balení jahod, 2 kiwi, 4 kopečky ovocné zmrzliny, čokoládovou omáčku (topping, prodává se hotový)

Postup:

1. Na čtyři talíře nalijeme čokoládovou omáčku.

2. Pomeranče a kiwi oloupeme, ostatní ovoce omyjeme a necháme odkapat.

3. Všechno ovoce nakrájíme na tenká kolečka, která naskládáme podle velikosti na talíře (větší kolečka dolů, menší navrch).

4. Na závěr přidáme na každý talíř kopeček zmrzliny a ihned podáváme.

Další články

čtenářů si právě čte tento článek


TOP festivaly letošního léta

TOP festivaly letošního léta

Milovníci hudby by si jen velmi těžko dovedli představit léto bez kvalitních festivalů. Máme pro vás přehled těch nejlepších chystaných akcí.

Akční letáky