Pro milovníka přírody a cestování

Předplatné časopisu National geographic + poukaz na 1 000 Kč

Exkluzivní měsíčník National Geographic přináší strhující pohled do přírodních, technických, kulturních a etnických tajů tohoto světa

Speciální nabídka

ROČNÍ PŘEDPLATNÉ ČASOPISU National Geographic s vámi vybraným dárkem jen za 899 Kč

Vyberte si dárek dle vašeho přání:

A) dárkový poukaz v hodnotě 1 000 Kč na společenské hry od společnosti Albi
B) poukaz na kvalitní foto knihu z vlastních fotek a textů v hodnotě 1 599 Kč od Bontia.cz

Předplatné objednávejte ZDE

Pro každého chlapa

Trenýrky všeho druhu

Trenýrkárna.cz je eshop s kamennou prodejnou v Praze. V nabídce je spodní prádlo pro muže i pro ženy. Vybírejte z více než 30 značek spodního prádla. Kupte svému chlapovi klasické trenýrky Styx, Funstorm, Represent, Trenle nebo El.ka případně kvalitní přiléhavé boxerky Calvin Klein, Diesel, Levis nebo Puma a udělejte mu tak radost. K tomu si přihoďte kalhotky nebo košilku pro sebe a udělejte tak radost oběma.

Spodní prádlo nakoupíte od 319 Kč na www.trenyrkarna.cz

Náš TIP: Když nevíte, co koupit bráchovi, tátovi nebo partnerovi, spodním prádlem opravdu nic nezkazíte. Trenýrky nebo boxerky potřebuje každý chlap.

Pro singl kamaráda

Cukroví, jako od maminky

„Nemáte čas péct vánoční cukroví? Nechce se vám do toho? Snadná pomoc. V Pekárně Kabát pečeme domácí cukroví za vás!

Cukroví vyrábíme z máslového těsta, používáme nejkvalitnější suroviny a každý jeden kousek cukroví je ručně vyroben, každý jeden kousek cukroví je originál. Stačí ochutnat. Nabízíme různé druhy a gramáže, přijďte si k nám vybrat. Naši cukráři vám doporučují 0,5kg sedmi druhový mix.“

Cena za 0,5kg mix cukroví: 299,- Kč

Koupíte v pekárnách Kabát. Více informací na www.pekarnakabat.cz

Pro pamětníka

Kniha RETRO ČS

Retro ČS čtenáře vrátí do let socialistického konzumu – k věcem každodenní spotřeby, které provázely (anebo v nedostatkové socialistické ekonomice naopak neprovázely) průměrného obyvatele Československa. Pestrý obrazový doprovod umožní každému připomenout si éru čtyř dekád před rokem 1989. Autor s pomocí vlastních zkušeností a na základě dobové reklamy alespoň částečně rekonstruuje regály socialistických samoobsluh. Využívá bohatství osobního archivu, který patří určitě k nejrozsáhlejším u nás. Nebojte se do něj nahlédnout a svět, v němž bylo leccos jinak, si připomeňte, anebo třeba vůbec pro sebe objevte.

Koupíte asi za 450 Kč v každém dobrém knihkupectví. Knihu vydalo nakladatelsství JOTA.

Pro náruživého spáče nebo milovníka

Super postel

Postel Koster vyhrála v testech kvality jako nejlepší švédská postel za rok 2012

Základní model postele Koster od našeho dodavatele Carpe Diem byl jmenován jako "nejlepší v testech za rok 2012 "
Jednoduchá a krásná postel v té nejvyšší kvalitě! Nyní jsme postel vyrobili v luxusní černé látce, která je symbolem elegance a může se stát opravdovým klenotem vaší ložnice.

Postel Koster můžete nyní zakoupit za zvýhodněnou cenu na adrese Senovážné náměstí 10a, Praha 1

Více informací najdete na webu www.natynaty.cz

Pro chlapa, který si cení svobody

Výhodné volání bez závazků

VIRTUÁLNÍ OPERÁTOR OPENCALL MOBILE – SPECIALISTA NA NEJLEVNĚJŠÍ MEZINÁRODNÍ VOLÁNÍ

Mobilní operátor OpenCall Mobile nabízí jako jediný v ČR volání od 1,90 Kč za min., a to jak v ČR, tak při volání na Slovensko. S OpenCall Mobile voláte po Evropě a do USA už od 2,50 Kč za minutu. Mobilní telefony se slevou na volání.

Více informací najdete na www.opencall.cz

Pro milovníka techniky

Pouzdro na tablet

Chrání iPad 2, iPad 3 a iPad 4 před poškrábáním a zašpiněním pláště. Fixace magnetem: iPad lze otočit na výšku nebo na šířku. Ochranné pouzdro lze používat také bez stojánku. Otvory pro ovládací prvky a zdířky. Dva různé úhly postavení.

Koupíte v Tchibu za 599 Kč

Pro kuchaře, který si zakládá na tradici

Kuchařská kniha

REGIONÁLNÍ KUCHAŘKA – VŠECHNY CHUTĚ ČECH, MORAVY A SLEZSKA autorky Petry Pospěchové poctivě mapuje kuchyni všech krajů České republiky. Autorka vás provede Valašskem, Slováckem, Brnem, Hanou, Slezskem, Podkrkonoším, Horáckem, Polabím, Prahou, jižními Čechy, Šumavou, Chodskem a Sudety. (Kuchařka začíná na východě republiky, kde tradice, včetně těch gastronomických, zůstávají dodnes živé. V dalších kapitolách se čtenář postupně dostává dál a dál na západ, až k německé hranici.) Regionální kuchařka, obsahující recepty slavné i skoro zapomenuté, by neměla chybět v žádné kuchařské knihovně.

Koupíte zhruba za 500 Kč v každém dobrém knihkupectví. Knihu vydalo nakladatelství SmartPress

Pro veselého hráče

Hra Česko

Kdo si hraje, nezlobí!
V Albi se tímto heslem také řídíme, a tak u nás naleznete i nespočet originálních společenských her, i pro ty nejmenší hráče. Zaměřujeme se na široké spektrum zábavných her – logické a paměťové, partnerské, strategické, vědomostní a hry vhodné ke skleničce či na party.

Víme, co udělá radost vašim blízkým.
Je toho mnoho a ještě více, z čeho vybírat! Stačí navštívit jednu z našich Albi prodejen a nechat se pozitivně inspirovat. Proč být také otrávený z Vánoc?

Přestaňte se honit za originálními dárky, nechte dárky, aby dohnaly vás. Setkáte se s nimi v 17 prodejnách Albi po celé ČR. A pamatujte, u nás není nakupování utrpení, ale zábava.

Více informací najdete na www.albi.cz

Pro vášnivého pivaře

Poukaz na návštěvu ráje pro muže - pivních lázní

Pivní lázně jsou relaxační originální lázeňskou procedurou, která je založena na použití výhradně přírodních surovin, materiálů a staročeských léčitelských postupů. Samotná procedura se skládá z několika dílčích: pivní lázeň, neomezená konzumace světlého i tmavého piva, odpočinek na slámovém lůžku u krbu a konzumace domácího pivního chleba.

Koupíte v lázních SPA BEER LAND na adrese Žitná 658/9, Praha 1 od ceny 1 600 Kč

Názor Kafe.cz: Tak tenhle dárek tutově nadchne opravdu každého chlapa!

Pro syna, synovce nebo kohokoli do 100 let

Průvodce životem od Barta Simpsona

Knížka plná vypečených rad Barta Simpsona pobaví všechny ve věkové kategorii od 10 do 100 let. Nabízí rady a poučení pro všechny situace — potřebujete pro sebe urvat co největší kus večeře? Potřebujete si zpestřit nudné každodenní koupání? Nemáte tušení, jakou hodnotu má ve škole váš oběd? Nevíte, jak sbalit holku? Jak přelstít rodiče, abyste nemuseli v osm do postele? Jak z nich vytáhnout co nejvíc peněz? Jak se stát transkontinentálním výtržníkem? Jaký je opravdový smysl života? Bart Simpson si ví rady v každé situaci a rád se se čtenáři o své zkušenosti podělí.

Koupíte v každém dobrém knihkupectví nebo za akční cenu 209 Kč přímo u nakladatelství JOTA.

Pro chlapa, který nerad luxuje

Žádný chytrý hlupák

Neato Robotics uvádí na trh robotický vysavač s technologií laserové navigace z hvězdných válek. Žádný náhodný ani systematický úklid, ale přesně změřený prostor a důmyslný orientační smysl s nejvyšším sacím výkonem a s nejvyšší efektivitou úklidu. iRobot Roomba se třese strachy! Skvělý tip na dárek nejen pro muže…

Koupíte od 10.999,- Kč na www.roboticky-vysavac.cz

Pro toho, který si rád prohlíží fotky

Luxusní fotokniha

Mít fotky v zastaralých albech není už dávno IN. Pokud jste tedy ještě nevyzkoušeli fotoknihu, je teď ten ideální čas. Zvládne ji vytvořit opravdu každý průměrně počítačově gramotný člověk a výsledek rozhodně stojí za to.

Náš tip: Vytvořte pro partnera knihu plnou vašich společných fotek, od začátku vztahu až po současnost, případně konečně zpracujte fotky ze svatby.

Fotoknihy ve velmi netradičním designu a špičkové kvalitě dodává například Bontia.

Ceny od 199 Kč

Pro chlapa, který má svoji vůni pod kontrolou

Vůně Hervé Léger Intrigue Homme EDT

Šťtavnaté citrusy, francouzská levandule a rafinovaný mošus odhalí jeho přitažlivé já.

K parfému dostanete jako dárek zlatou vánoční taštičku.

Koupíte u své Avon lady nebo na www.avoncosmetics.cz za akční cenu 680 Kč.

Pro toho, kdo si rád pouští muziku

Zvukový minisystém

Bezkabelový přenos hudby přes Bluetooth®. Funkce nabíjení smartphonů prostřednictvím mikroUSB. Kompatibilní s mnoha smartphony Android/Windows např. od značky Samsung (Galaxy S2/S3/S4, S3/S4 mini, Galaxy Ace 2), HTC, Sony a mnoha dalšími modely. Funkce buzení rádiem nebo alarmem. Smartphone lze umístit i na šířku. FM rádio s PLL tunerem a 20 předvolbami. Vstup AUX k připojení MP3 přehrávačů, mobilu, notebooku atd. Funkce snooze pro odložené buzení a funkce sleeptimer. Podsvícený LC displej. Drátová anténa. Včetně síťového adaptéru, mikroUSB nabíjecího kabelu a AUX kabelu.

Koupíte v Tchibu za 1 490 Kč

Pro milovníka nádherných obrazků a putavého čtení

Svět v obrazech: Předplatné nejvetšího časopisu na trhu

V největším časopise na českém trhu navazujeme na tradici původního titulu Svět v obrazech a přinášíme vám zajímavé příběhy doplněné o krásné fotografie v rozměru, kde uvidíte i ty nejmenší detaily. Odpočinkové čtení pro ty, co chtějí překvapit své okolí svými znalostmi.

Speciální nabídka

ROČNÍ PŘEDPLATNÉ ČASOPISU SVĚT V OBRAZECH jen za 480 Kč / 40 Kč za výtisk s dárkem: voucher v hodnotě 1 000 Kč na oblíbené společenské hry a jiné značkové zboží Albi zcela ZDARMA.

Předplatné objednávejte ZDE

Pro pravého gentelmana

Hedvábná kravata

Hedvábí je jedno z nejluxusnějších přírodních vláken na světě. Je měkké a lehké, ušlechtile se leskne a je neobyčejně tvarově stabilní.

Koupíte v Tchibu za 249 Kč

Jistě vás také budou zajímat naše tipy na dárky pro ženy.