Cybex Topaz

Cybex je značka známá hlavně díky kvalitním autosedačkám, jejich kočárky jsou ale stále oblíbenější. Své děti v nich vozí i holywoodské hvězdy jako Sarah Jessica Parker či Matt Damon. Topaz je praktický kočárek s odpružením zadních kol, lehkou konstrukcí a sportovními madly. Opěrka zad je nastavitelná do čtyř poloh jednou rukou. S pomocí adaptéru na Topaz nasadíte autosedačku Cybex Aton, která bodovala v testech bezpečnosti, a máte tak pohodlný travel systém. K dispozici je Topaz celkem v pěti barvách.

  • Cena: 5.590 Kč

Pliko Mini Cartoon

Italská značka Peg Pérego pro letošek rozšířila nabídku svých golfek o tyto se stylovým komiksovým potiskem Cartoon. Pliko Mini jsou s váhou 5,7 kg opravdu lehoučké, navíc je snadno složíte jednou rukou. Miminko můžete v Pliku Mini vozit už brzy pro narození díky vhodnému sklonu zádové opěrky. Fanoušky džínoviny potěší Pliko Mini Denim.

  • Cena: 4.090 Kč (Cartoon), 4.290 Kč (Denim)

Cybex Callisto Fashion

Další volbou od Cybexu může být skladný golfový kočárek Callisto se spojenou rukojetí. Pro letošek byl uveden také ve speciální módní kolekci (tzv. Callisto Fashion), která je k dispozici v modročerné a růžovočerné kombinaci. Klid dítěti zajistí XXL stříška a pohodlí zádová opěrka nastavitelná do pěti poloh. I na Callisto nasadíte s adaptérem autosedačku Aton, pokud máte malé miminko, využijete i hlubokou korbu Carry Cot.

  • Cena: 7.790 Kč

Giro

Giro od německé značky ABC Design má otočná aretovací přední kolečka a ergonomické rukojeti. Děti ocení měkké polstrované sedadlo a nastavitelnou opěrku zad i nohou, maminky zase praktický nákupní koš s reflexní páskou. Giro je vhodné pro děti od 6 měsíců.

  • Cena: 2.690 Kč